Dina bokmärken

Trainz 2012. Din Railway

Alternativa namn: Trainz 2012. Din Railway

Processor: Pentium D 3. Din Järnväg - fullständig simulering av trafikstyr alla kvaliteter och färger, allt från ånglok och slutar med moderna snabbtåg. Uniform, och även lite lugnande lugnande ljudet av hjul, blinkande utanför landskap och linje järnvägsspår, sträcker sig till horisonten, det är vad tågresan till Trainz Simulator 2012. Vilka är pojkarna och även några flickor på en stor järn tåg, inte ville vara i hans hytt och åka på en lång resa. Men alla andra glädjeämnen och ledning har långa tåg, passagerare eller godståg i Trainz 2012

I Trainz Simulator 2012 allt inte kommer att begränsas till endast köra tåg, kommer du att bli föremål för pilarna, vägkorsningar och andra vanliga attribut för livet av järnvägen. Du kommer att lära dig hur du snabbt och enkelt förstå den enorma antal maskor järnvägar inser det betyder alla typer av trafikskyltar, lära sig alla typer av semafor signaler. I Trainz 2012 kan hanteras inte en utan flera tåg, och du kan få som en drivkraft för en av föreningarna eller kontrollerar alla antenn. Trainz Simulator 2012 spel kommer du till ständigt justera positionen av tillfälliga, eftersom noggrannheten av tåget för en av de viktigaste egenskaperna. Uppdrag kommer alltid att bero på den tid då du kommer att behöva en viss tid för att leverera passagerare eller gods, är vägen inte förlorat i den komplexa sammanflätning av järnvägar. Vid full simuleringsläge, kommer din uppgift att vara ännu mer komplicerat, eftersom det kommer att bli nödvändigt att ständigt övervaka hastighet, beroende på lasten du transporterar, annars katastrof undvikas. Din Railway har möjlighet att sitta på ett klassiskt ångtåg och spenderar dem på historiska vägar.

Den viktigaste nyheten i den sista delen av tåget simulatorn var avancerad editor där du kan skapa din egen värld. Här är där för att vända utom om kommande kilometer sätt du kan förfina landskap, plantera träd, uppföra hus och förändrar landskapet på egen hand. Denna färgstarka och nästan oändlig i sin kapacitet designer, har ett stort utbud av tåg och bilar, och du kommer att kunna samla sammansättningen av sina drömmar och skicka den till dig skapade på samma sätt. Hela spelet galleriet har mer än 400 operativa enheter faktiska tåg utrustning, allt från klassiska ånga heter och slutar med super moderna snabbtåg. Alla modeller med extrem noggrannhet överfördes till digital form och du kan vara säker på att du kommer att presenteras exakt bil eller tåg, eftersom det föreligger eller förelåg, däribland även de minsta detaljerna.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more