Dina bokmärken

Trade Island

Alternativa namn:

Trade Island är ett intressant spel i genren stadsplaneringssimulator med gårdselement. Du kan spela på mobila enheter som kör Android. Grafiken är vacker, tecknad stil, detaljerad. Röstskådespeleriet är professionellt, musiken är glad och kan lyfta humöret även på en molnig dag.

Spelet tar dig till tropikerna. Det är sommar året runt på denna plats, turistbranschen blomstrar och fälten mognar med skörd.

Du kommer förmodligen att njuta av att utveckla en stad på en sådan plats och driva en gård. Men innan du börjar med spelets huvuduppgifter måste du gå igenom flera enkla uppdrag. Under passagen kommer du att få lära dig hur du interagerar med spelets gränssnitt och visas vad du ska göra. Direkt efter detta är du redo att starta spelet.

Tasks i Trade Island är intressanta och varierande, och viktigast av allt finns det många av dem:

  • Utforska en tropisk ö
  • Möt invånarna i staden och etablera kommunikation, fullfölj deras order
  • Bygg bostadshus, kaféer och butiker, lägg vägar
  • Samla en samling sällsynta bilar
  • Ställ upp produktionen av olika föremål och byt ut dem för att tjäna spelvaluta

Här är de viktigaste typerna av aktiviteter som du kommer att anlitas för att göra när du spelar Trade Island på Android.

Handlingen i spelet är inte begränsad till en berättelse. Ön är ganska stor och många mystiska platser fulla av hemligheter är gömda på dess territorium. Dessutom kommer du att bli en deltagare i lokalinvånarnas berättelser. Några av deras förfrågningar gör att du kan ta dig an spännande uppdrag där du kan få många värdefulla föremål.

Medborgare är som riktiga människor, var och en av dem har karaktär, historia och önskningar, dessa är inte ansiktslösa personer. Tack vare denna funktion kan du hitta många vänner bland invånarna på Trade Island.

Underhållning i ett tropiskt paradis kommer att pågå under lång tid. Titta in i spelet varje dag, och för att göra det mer intressant för dig har utvecklarna förberett presenter för besök. Det finns ingen anledning att spendera mycket tid. Om du är upptagen, spendera bara ett par minuter på Trade Island och få ditt pris.

Skaparna av spelet kommer inte att lämna dig utan temaevenemang under semestern. Delta i roliga tävlingar och få unika belöningar. För att inte missa möjligheten, inaktivera inte automatiska uppdateringar eller leta efter nya versioner manuellt.

Spelbutiken erbjuder köp av användbara föremål, resurser som kommer att behövas under spelet och dekorationer. Inköp görs för valuta i spelet eller riktiga pengar. Du behöver inte spendera pengar, men om du vill tacka utvecklarna kan du göra det på det här sättet.

För att spela måste din enhet vara ansluten till Internet. Detta är normalt, för närvarande kräver de flesta mobilspel en konstant anslutning till servern.

Trade Island kan laddas ner gratis på Android med hjälp av länken på sidan.

Börja spela just nu och få möjligheten att bli en framgångsrik ledare för en stad som ligger på en ovanligt vacker plats!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more