Dina bokmärken

Township - Town och Farm

Alternativa namn: township

Township - City and Farm spel av dina drömmar.

Utvecklare av mobilspel, Playrix Games, närmade sig skapandet av sitt nästa projekt ganska original. Township - Staden och gården i titeln säger att detta inte är ett klassiskt exempel på en gård, men en symbios. Det är inte bara nödvändigt att bygga och utveckla en gård, men att använda den som ett sätt att etablera en stad med alla dess funktioner. Innan du en blandning av strategi och simulator och att döma av det faktum att Township - City and Farm download redan har bestämt tiotusentals spelare, förtjänar det uppmärksamhet. Dessutom är det tillgängligt gratis, men om du vill påskynda vissa processer är det en betalning för riktiga pengar.

Huvuddragen i spelprocessen.

  Också spelarna har möjlighet att ladda ner Township - City och Farm till datorn, och inte att dela med det även när du är ute av huset.

 • Byggnad av byggnader
 • Expandera territory
 • Förbättra byggnader
 • Relay med andra spelare och uppfylla sina order
 • Utforska gruvor och hitta sällsynta artefakter
 • Open nya länder
 • Kolorera din stad med dekorativa element och monument

Hur att snabbt göra framsteg.

Any leksak har sina egna egenskaper, och i början även efter träning är det svårt att gissa hur bäst man ska börja. Men det är hur framgångsrikt början kommer att vara, vidareutveckling beror på. Inte ett undantag och spelet Township - City and Farm, där det klart finns en länk mellan byn och metropolen. Först och främst är det värt att förstå att i spelet, som i livet, beror staden på framgången på gårdarna. Det är därför som i början bör man uppmärksamma utvecklingen av staden. Odla fält, skörda grödor, bygga fabriker för bearbetning av råvaror i varor, föda upp djur och samla vad de delar med en person (mjölk, ägg, ull, d.).

Glöm inte att bygga ett lager där produkter skickas. Men han är inte gummi, och snart kommer det att bli brist på utrymme. Expansion kommer att kräva resurser, men de behöver fortfarande erhållas. Under tiden genomföra en revision och se vilken typ av varor som är för många och skicka den till marknaden. Förutom det faktum att du kommer att frigöra plattformen för mer nödvändiga saker inne i förvaringen, kommer du att dra nytta av försäljningen av överskott. En annan visdom som bör höras av nybörjare förr eller senare kommer fortfarande att behöva expandera sin stad för att rymma alla byggnader i den. Ju längre bort du Township - City and Farm spel, desto dyrare blir det nya landet. För att inte spendera extra pengar, ta hand om det extra territoriet i förväg, tills landet inte har haft tid att hoppa i pris.

Om lokal valuta.

Den största delen av något spel är den inhemska valutan. Det finns mynt och pengar. Mynt är lätta att få, och för dem köps alla typer av byggnader, djur, plantor, tomter och så vidare. Bankerna är dyrare valuta, och det är mycket svårare att tjäna, men det hjälper till att sortera ut några händelser snabbare. Det tar till exempel minst en timme att bygga en byggnad, men om du betalar dollarn kommer den att vara redo direkt.

Township erbjuder sådana sätt att tjäna:

 • Om du besöker spelet, kommer du att gå obligatorisk finansiell upplupenhet.
 • Visa annonsering.
 • Hängder tar med ballonger.
 • De finns i kistor i en gruva eller på andra ställen.
 • Hjälp till andra spelare är också belönad ekonomiskt.
 • Se städer av vänner, och detta kommer också att medföra vinst.
 • För att nå i Google Play (kräver en Internetanslutning).
 • De artefakter som finns i gruvorna kan erbjudas för förvaring i ett lokalt museum och få motsvarande avgift för den.
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more