Dina bokmärken

Total War: Warhammer 2

Alternativa namn:

Total War: Warhammer 2 är ett annat mästerverk från Warhammer-universumet. Utvecklarna delade upp den gigantiska kartan i tre delar och släppte tre separata spel. Här är den andra delen. Detta är ett seriöst fantasystrategispel med realtidsstrider. Om detta är det första spelet i serien som du spelar, se till att slutföra handledningen i början, annars kan det vara svårt att lista ut vad som är vad. Trots att detta bara är en del av trilogin har grafiken här förbättrats avsevärt jämfört med de tidigare spelen i cykeln. Det finns andra ändringar, mer om dem nedan.

Innan du spelar Total War: Warhammer 2, måste du välja en av fraktionerna. Det finns fyra huvudfraktioner i spelet.

  • Skaven råttor. De slåss i antal, de mest hemlighetsfulla, man vet aldrig var man möter dem.
  • Reptiler, eftersom det inte är svårt att förstå med namn, ödlor. Denna fraktion har mycket starka stridsenheter, gigantiska dinosaurier, drakar och mycket mer.
  • Mörka alver har den mest utvecklade ekonomin i spelet. De är mycket blodtörstiga, för alla sina ritualer offrar de ett enormt antal slavar.
  • Högalver är födda diplomater, de kan lätt ställa grannstater mot varandra och sedan besegra båda sidor.

Varje fraktion har sin egen uppsättning av enheter, byggnader, stridsstil, kontrollfunktioner och till och med sin egen unika resurs som behövs för huvudriten.

Det finns mindre fraktioner från de tidigare delarna, men du kommer inte att kunna spela som dem.

I början av spelet är alla deltagare långt ifrån varandra i olika ändar av kartan. Det gör det möjligt att börja spela mer lugnt och utveckla ekonomin och militära angelägenheter innan de första skärmytslingarna.

Det finns två typer av segrar.

  1. Militär om din armé har tillräckligt med makt för att hantera alla rivaler.
  2. Eller ett uppdrag om du kan slutföra alla berättelseuppdrag och utföra huvudriten, som kommer att böja den gigantiska virvelvinden i mitten av kartan till din vilja.

Virveln skapades av High Elf-trollkarlarna för att skydda världen från kaos varelser. Men de har sedan dess tappat kontrollen över honom eftersom han har blivit instabil. Din uppgift är att ta kontroll över det genom att genomföra lämplig ceremoni.

Låter enkelt, men det är det inte riktigt. Allt är klart med en militär seger, det blir svårt att hantera flera motståndare.

Med riten är allt annorlunda. När du har tillräckligt med resurser för att utföra, kommer du att kunna starta riten i tre slumpmässigt utvalda städer i ditt territorium. Dessa städer blir ungefär som fyrar för fiendens arméer i tio varv. Var beredd på att alla grannar tar till vapen mot dig. Dessutom kommer flera arméer av kaos att dyka upp på platser där du minst av allt skulle vilja se dem och kommer att börja bränna dina bosättningar en efter en. Om du lyckas överleva vann du, om inte kommer riten att avbrytas och du kommer inte att kunna starta en ny snart.

Förutom huvudriten finns det andra i spelet. Glöm inte dem. Att utföra ritualer kan ge en bonus för resursutvinning eller stärka arméer. Ibland är detta en väg ut ur en till synes förlorande situation.

Total War: Warhammer 2 ladda ner gratis på PC, tyvärr, kommer inte att fungera. Du kan köpa spelet på Steam-portalen eller på den officiella hemsidan.

Spelet är ett mästerverk som inte får missas om du är en strategifantast. Installera spelet nu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more