Dina bokmärken

Totala tankgeneraler

Alternativa namn:

Total Tank Generals taktisk turbaserad strategi. Du kan spela med din PC, hårdvarukraven är inte för höga. Grafiken är tillräckligt bra för ett spel av denna genre och väcker inga klagomål. Alla stridsenheter är realistiskt uttryckta, och musiken kommer att bidra till att skapa atmosfären av striderna under andra världskriget.

Andra världskriget bland alla moderna konflikter är av intresse för många strateger för de olika vapen och utrustning som används. En del av operationerna i denna brutala konfrontation används fortfarande för att utbilda moderna officerare.

Du kommer att få en unik möjlighet att virtuellt delta i konflikten som ägde rum under förra seklet. Ta hand om en av fraktionerna du väljer och led dina arméer till seger.

Använd varje chans att vinna:

  • Förstör fiendens förnödenheter och ta kontroll över fossilrika territorier
  • Kontrollera transportnav för att underlätta logistik
  • Ställ upp dina enheter innan strid
  • Slå samman enheter för att förbättra deras stridsförmåga

Detta är bara en liten lista över vad du måste göra. Management kommer att vara tydligt för alla fans av turbaserade strategier, och för nybörjare erbjuds lite träning i början av spelet.

Spelet liknar den välkända brädstrategin Risk, men det är mer intressant och ger fler möjligheter för spelaren.

stridsenheter representeras som individuella tokens på slagfältet. Striden äger rum på territoriet delat av sexkantiga celler. Varje enhet kan flytta ett visst antal celler per tur och attackera en fiendeenhet. På vägar sker rörelse på ett större antal celler än på ojämn terräng, tänk på detta. Dina enheter och fiendeenheter turas om. Det är ingen brådska, du kan noggrant överväga varje rörelse och varje åtgärd. Ta hänsyn till terrängen och vegetationen, tung utrustning förlorar effektivitet i skogen eller bergen, och infanteriet är sårbart i öppna områden. Floder och bäckar kan korsas över broar eller vada genom grunt vatten, men med en lägre hastighet.

Som i riktiga strider räcker det inte att ha en starkare armé här, du behöver också talangen hos en befälhavare. Använd fiendens svaga punkter och det omgivande området för att vinna.

Förutom enspelarkampanjen där din motståndare kommer att vara AI, är online-läge tillgängligt mot dina vänner eller slumpmässigt utvalda motståndare.

Om du tröttnar på att spela Total Tank Generals, prova dig själv som utvecklare. Skapa dina egna kampanjer tack vare den praktiska redigeraren. Spela själv och dela dina scenarier med andra spelare.

Total Tank Generals laddas ner gratis på PC, tyvärr finns det inget sätt. För att köpa spelet, besök Steam-portalen eller gå till utvecklarens webbplats. Priset för spelet är väldigt litet och kanske just nu säljs det till en enorm rabatt.

Börja spela för att delta i förra seklets mest kända militärkampanj!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more