Dina bokmärken

Tormgard

Alternativa namn: Tormgard

& nbsp;

Tormgard nätet & ndash; är en fri webbläsarspel, som är full av äventyr. Det finns vilda platser, antika ruiner och de mörka fängelsehålor, som måste besegra sina fiender, ta deras skatter! Se spelet presenteras i form av ett slags illustrerad bok, där spelaren kommer att kunna känna denna mystiska värld som är fylld med magi och sagolika tecken. & Hellip; & nbsp;

för att börja spela Tormgard, bara behöver är inte komplicerat Registrera Tormgard: måste du ange användarnamn, lösenord och e-post i registreringsfälten. Här vprintsype på detta och slutar spelet Register Tormgard, kan du gå vidare till valet av Svoge framtida hjälte. Inledningsvis väljer golvet och en av de fyra tävlingar & ndash; Man, Elf, Dwarf, halv-orc. Sedan behöver du välja din karaktär framtida yrke. Låt oss titta på dessa yrken. Så:

Man & ndash; Det är tillgängliga för sådana yrken som Barbarian, Priest, krigare, riddare, Ranger och Dodger. & Nbsp;

Elf - tillgång till det sådana yrken som krigare, präst, Ranger och Dodger. & Nbsp;

Dwarf - den förfogar över sådana yrken som präst och krigare. & Nbsp;

halv orc - tillgång till det sådana yrken som Barbarian, Warrior och Ranger.

Det bör noteras att online-spelet Tormgard, kan du skapa flera karaktärer under ett konto (det ger möjlighet att spela olika raser och har olika yrken).

I online-spelet Tormgard, har varje tecken grundläggande egenskaper såsom styrka, smidighet, Wisdom, Life Points, attack och försvar. Genom att höja nivån i spelet av dessa egenskaper, vara uppmärksam på ihnim möjligheter, eftersom detta beror på & nbsp; din fortsatta bekämpa kapacitet. Utöver dessa funktioner, glöm inte om indikatorer såsom nivån och mängden erfarenhet. & Nbsp;

För att spela spelet online Tormgard, att vara en aktör i den underbara och mystiska & nbsp; platser som är full av faror och äventyr. Tormgard onlinespel platser delas in i tre typer: stad, utrymme och Dungeons. Var och en av dessa platser har sina egna egenskaper och syfte:

stad - en plats där hjälten börjar sin resa i spelet.

Öppna ytor & ndash; här har du att gå igenom de gröna ängar, den mörka skogen, stinkande träsk och farliga berget. Här hittar du en skatt att snubblar på en fälla, eller har mött fienden, besegra det tecknet får guld, erfarenhet och troféer som du sedan kan sälja, för att återvända till staden. Ett inslag i denna plats är dess säkerhet.

Dungeons & ndash; Denna hemliga platser som kan få, inte alla dödliga. Här, bortsett från de vanliga fiender, lever stark elit monster och bossar. Varje dungeon har en serie av mini-uppdrag, som passeras, kommer din hjälte att kunna bekämpa de viktigaste chefen för fängelsehålan, för segern över som kommer att generöst belönas.

Tormgard online-spel, har en sk Enstaka: Boy (slagsmål med fiender och monster), olyckor (möjlighet att falla i fällan) och en tur Sök (funnit mycket guld många gånger mer förberedd för slagsmål). & Nbsp;

Tormgard online-spel har sin egen valuta, guld och platina.

Nå, kommer du har lust att spela spelet online Tormgard? Om ja, så kolla Tormgard väntar på dig!

Och i slutet vi kan säga att spela Tormgard kommer att vara ganska intressant. & Nbsp;

Så, inte slösa tid, bevisa för alla att du är bäst! & Nbsp;

& nbsp;
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more