Bokmärken

Torment

Alternativa namn: Torment

Torment nätet & ndash; Detta rollspel multiplayer online spel i stil med fantasi, där den unika atmosfären i den mörka medeltiden.

Torment online spel inte kräver installation av spelklienten, men du kan ladda ner det från webbplatsen och installera som kommer att ge ytterligare möjligheter för enkla spel. Spela Torment kan vara i alla populära webbläsare.

Initialt online-spel Hets, predlagagaet activationless möjlighet att spela och bestämma själv, är det värt registrtrovatsya och spela igen eller inte.

Om rättegången gillade spelet, sedan vidare till & nbsp; fortsätta, behöver inte komplicerat Registrera Hets: i registreringsfältet, ange namnet på nästa tecken, lösenord, e-post, födelsedatum, väljer golvet, ange speciell kod i det angivna fältet och fullständiga Allt detta förfarande antagandet av avtalet. Detta daterar i spelet Hets klar kan du fortsätta spelet!

Så vi skapat en karaktär estosnovne parameters: erfarenhet, artiklar, Färdigheter, Modifierare icke-militära alternativ, titel och missbruk. Nu har en närmare titt på dessa alternativ:

Den erfarenhet & ndash; persrnazh det kommer att få i slagsmål,

Artikel & ndash; Det kämpar en karaktär som påverkar loppet av slaget. Det finns grundläggande statistik (Styrka, vitalitet, intelligens) och modell av artikeln (Instinct, Composure, Celerity, Agility),

Färdigheter & ndash; De är indelade i grupper (innehav av vapen, militär, sköldar, allmänna utvecklingen, Mobile, Medicin, utbildning, magi),

Modifieringar & ndash; de påverkar karaktärens speciella stridsförmåga (Crit, Uvertyvanie, förlovning, Spegling), med undantag av modifierings finns antimodifikatory; & nbsp;

Icke-strids alternativ & ndash; Denna egenskap har inte en direkt inverkan på kampen (Valor, Karma, nivå, titel, Clan, födelseort, ålder och flera),

Titeln - det beror på halterna av karma karaktär och tapperhet,

Addiction & ndash; Spelare som har nått den femte nivån är tillgänglig för en av de fyra böjelser (Light, Order, kaos, mörker).

Hets online-spel, som har många olika byggnader som är belägna i staden Macondo. Här är en kort lista över dessa byggnader: sprit butik, bank, stall, Citadel Combat Hospital Forge, Exchange, sten kriget, kusten.

Förutom byggnaderna i spelet en hel del olika platser, men viktigast av alla de platser som är - avrättningsplatsen och Five Points området.

Torment onlinespel har ett väl utvecklat system för handel. Det finns: Shop (där du kan köpa eller sälja varor), Marknads (här kan du begära en försäljning av varor), Auktion och budgivning.

I det här spelet finns det fyra typer av valutor. Dessa är: daler (den viktigaste valutan i spelet), Solid (tillgänglig för & laquo; real & raquo;), Kroon (analog solidi, men skillnaden är att de inte kan överföras till andra tecken), Nortmarki (de får för att slutföra uppdrag och lockade remisser).

För att spela spelet online Hets effektivt i den arsenal av spelet har ett mycket stort urval av artiklar och vapen. Här är några av de saker i spelet: Armband, pansar, klubbor, dolkar, ringar, spjut, svärd, skor, halsband, handskar, bälten, ringar, axlar, hjälmar, sköldar, och mer, inte mindre användbar för spel.

Naturligtvis, liksom många andra spel, det finns djur som kan tämja, och som kommer att hjälpa i striden. Hantera djuren behöver inte slåss, den ensam avgör & nbsp; på basis av situationen och för att ge den hjälp som behövs. Alla djur har sina egna egenskaper, som påverkar deras förmåga att bekämpa det: liv, rustning, och skador av strejken zonen. Djuret kan köpas i butiker, på börsen, på auktion eller anbud.

spelar spelet online Hets vara passerar en massa olika uppdrag, för passage av vilket kommer att ges vissa belöningar.

Spelet har en möjlighet att ansluta sig till klanen och Guild, eller att skapa dem.

Om det under spelet kommer det att finnas några frågor om spelet, kan de be om stöd.

I denna översyn beskriver vi inte alla möjligheter i detta spel, har det många fler intressanta funktioner. Av allt som skiljer endast Hets onlineregistrering. Så hoppas jag att spela Torment kommer inte bli uttråkad! & Nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more