Dina bokmärken

Fackeltåg

Alternativa namn: Fackeltåg

Fackeltåg spel online är ett dataspel som utvecklades i genren hacka och snedstreck RPG.

Åtgärder i spelet utspelar sig i en liten stad i högländerna. På detta berg har värdefulla resurser som används för magi. Men detta är inte bara en värdefull resurs, det är en fara för alla levande organismer.

En lång sten inverkan Ember person kan bli besatt eller till och med förvandlas till ett monster.

Ladda ner Fackeltåg du kan från den officiella hemsidan, genom att skicka en förfrågan. Game klient för nedladdning Torchlayt Du kan bara ladda och om du har en full arton år. Innan spelet, se videon om spelet Torchlight. Denna video presenteras de grundläggande funktionerna i spelet.

I datorspelet Torchlight klasser har tre typer:

1. Destroyer (jagare) - är huvudpersonen som är mest lik den klassiska Barbarian. Han är en mästare på närstrid. Destroyer sysselsätter de mest hållbara rustningar och närstridsvapen. Fokus under utvecklingen av denna klass är på attributen för "försvar" av "kraft".

2. Alchemist (Alkemisten) är huvudpersonen i vilket motsvarar den vanliga klassiska Magoo. Denna klass är bäst för långväga attacker. Alchemist känner en enorm mängd som vanliga trollformler och skyddande. Dessutom kan han kalla på andra varelser. Han attribut av behovet av att utveckla skydd och magi.

3. Vanquisher (vinnare) är huvudpersonen som liknar Amazonas och Assassin. Denna klass använder skjutvapen, fällor, gifter, olika taktiska knep. Utveckla i denna klass behöver skicklighet och skydd.

I datorspelet du kommer att spela Torchlight på olika landskap. Alla områden kännetecknas av särskilda geografiska och strukturella egenskaper samt monster som bebor dem.

Spelet har följande typer av platser:

1) Twilight Town - en plats för att starta ditt äventyr huvudperson. Denna plats är säker och det finns inga monster. I Twilight Town, kan du köpa en växel.

2) Mine - är den första plats där du möter monster. Territory gruvor helt förkrossad, men du kan bestämma att monstren här är relativt nytt. Få platser för att fånga fisk.

3) Slott - en plats där du får efter att ha passerat gruvorna. Det finns en hel del fällor och hemliga rum. I slutet av denna nivå du slåss den första bossen.

4) Ruinerna av Ester - den översvämmade staden, som tar dig direkt efter striden med chefen. Navigera genom detta område kommer att vara mycket svårt. Du måste ansluta teleporterare.

5) Dungeon - är en plats som ser ut som ett stort antal öar som förbinds med broar honung själva. Av monster, möter du här ödla-liknande varelser.

6) Underground Prison - detta fängelsekomplex, som ligger djupt under marken. I slutet av denna plats, kommer du att träffa din chef.

7) Förlorade Slottet - är en av de farligaste platserna. Fisken här är inte vanligt och live-döda dvärgar.

8) Black palats - är den farligaste platsen i spelet. Här möter de allvarligaste monster.

Game Torchlayt full av olika händelser, mystiska platser och spännande äventyr!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more