Dina bokmärken

Titanfall

Alternativa namn: TitanFoll Titan Fall, TitanFol

är ett dataspel Titanfall sci-fi online-spel som valurnorna måste erövra många användare av spelvärlden. Detta spel är en simulator av päls. Unik Titanfall spelet kommer att släppas i mars 2014.

I online-spelet Titanfall registrering är ganska enkel. För att registrera i spelet Titanfall Du måste ange följande:

1) din e-postadress.

2) skicka ett lösenord som används endast i matchen.

Titanfall spela spelet du kommer att vara på sidan av en av de fraktioner:

1) & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Piloter & ndash; de har olika färdigheter. Det viktigaste för piloter & ndash; kämpar för att tjäna certifiering. Krigiska färdigheter beror bara på & nbsp; Du.

2) & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; The Titans & ndash; De & nbsp; engagerade i transport av gods och reparera rymdfarkoster. De används också i sök- och räddningsoperationer.

I spel kommer du att spela Titanfall i världen, kallade Frontier.

Du får obegränsade möjligheter, om du utför de regler som behövs.

I Titanfall på nätet har en särskild enhet, milisen. Denna milis är de väpnade styrkorna i Frontier. I milisen träffa dig:

1. Settlers & ndash; Frontier areabosöttt.

2. Brottslingar & ndash; de nestrashno något hot om dig bäst akta.

3. Pirater & ndash; listiga och geniala brottslingar.

4. Legosoldater och ndash; utföra uppdrag sikt betydelse.

all armén är uppdelad i specialiserade team. De tilldelas en viss sektor. I princip alla lag är inte skiljer sig från de vanliga piratkopiering lag, men de har alltid med dem de mest lämpliga resurser, vilket gör dem oerhört ambitiöst.

Motståndare Militia är IMC (Interstellar Manufacturing Corporation) . I själva verket, den viktigaste uppgiften för milisen anses konfrontation IMC. Men inte alla deltagare milis tror det.

Hammond Engineering & ndash; Detta är det första namnet på IMC. Även om det var ett litet företag som ständigt är verksamt inom utvinning av naturresurser. Deras kunskap ökar hela tiden, och började medföra stora vinster. Till följd av de enorma formationer har organisationen blivit ett stort bolag.

Deras tillväxt är fysiskt kapital växa i sin girighet, med resultatet att & nbsp; att ta itu med specifika problem som de får tillämpa hård makt.

Om du är ett fan av onlinespel Titanfall, kan du köpa Collectors Edition av Titanfall. Antalet publikationer är begränsat.

Beställ din spelklient för förskottsbetalning av sin plattform för 1199 rubel.

Fördjupa dig i spelvärlden Titanfall gratis med sina vänner. Betygsätt skapelse från skaparna av världen av datorspelet Call of Duty.

Välj din sida, för du kommer att vara redo att slåss, oavsett vad. Bli en av de första spelarna spelvärlden Titanfall.

Visa att du är en riktig spelare och är redo för allvarliga strider och denna seger! Lycka till dig i denna fantastiska och oförglömlig online spel!

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more