Dina bokmärken

Tiden för en hjälte

Alternativa namn: Tiden att vara hjälte

Timetobehero - historien om upplivningen av Titans

Game Tid för hjälten var en annan produkt som fyllde spelvärlden med en fantasihistoria och möjligheten att spela på PvP-sättet. Den släpptes av den ryska studio 2RealLife i januari 2015, som redan har erfarenhet av att utveckla multiplayerleksaker. Efter testtiden tillåtet till en bred publik, meddelades det att det skulle officiellt lanseras, och nu kan alla spela för hjälten i realtid och från vilken plattform som helst, inklusive mobilen.

Du går till världens halsband för att hitta de tre gudarna som orsakade skaparna och härskarna i denna värld att dö - Titanerna. På de gamla folks spår är Orlov och Lvivs klaner, förutse hämnd till brottslingarna och avslöjandet av deras hemligheter.

Varje hjälte har sina egna egenskaper och kampfärdigheter, men som dussintals strider förblir bakom dem kommer de att bli ännu mer erfarna, starkare, mer smidiga, mer tålamodiga. Deras rustning och vapen kommer att mildras i strid, och deras karaktärer blir starkare än granit. De kommer att hjälpas av reinkarnationer av masker som kan förändra slagetets egenskaper och egenskaper.

Den spännande historien tar dig djupt in i den konflikt som uppstått mellan allianser, klaner och order som försvarar sina egna politiska och ekonomiska intressen. Om tiden för hjälten ska hämtas kommer du att ta reda på situationen och börja försöka riva ut sammandrag av konspirationer, svek, allvarlig fientlighet som ledde till Titans död.

Gaming features

  • A uppsättning färdigheter som spelaren väljer att ladda upp till sin karaktär, väljs enligt situationen. De är tillgängliga efter en tid och beror inte på spelarens aktivitet.
  • Mask av monster blir tillgängliga när du utför olika åtgärder. Varje mask har karaktären hos ett visst monster och, med det, karaktäriserar karaktären honom fullständigt, förvärvar karaktäristiska färdigheter, förmågor, styrka och kraft.
  • Monster Den måste rengöras ensamt och i en grupp under ett PvE-spel. Grupper bildas av en slump eller efter överenskommelse.
  • Turn-baserad slot-fight.
  • Du kan också slåss i PvP-läge mot andra spelare i arenan och få troféer.
  • Innan du börjar slåss med ett monster, studera dess egenskaper och ta reda på vilka föremål du kan skaka ut ur det.
  • För mångfald, erbjuder regelbundna spelutvecklare tävlingar och meddelar händelser.
  • Daily besök Tid för iPlayer hjälte lovar olika presenter - användbara saker att spela. Varje gång deras värde kommer att öka.
Omkring

strider finns ingenting att berätta om - allt är enkelt. Du och fienden konvergerar på domstolen och levererar tre träffar. Att identifiera förloraren är också lätt, eftersom endast vinnaren förblir. Det finns många uppgifter och bara har tid att göra dem. Men varje uppmuntras av en användbar överraskning i form av saker, erfarenheter eller mynt.

Mera andra användbara detaljer

Alla byggnader på en plats har vissa funktioner, och kartan visar världar: örn, lejon, flamma och okänt territorium som ännu inte upptäckts. Gå till menyn för att välja: vapen, utrustning, amuletter och elixir, du kommer inte bara att erbjuda dem till ett visst pris, utan också tips om möjligheterna, vilket indikerar deras nivå. För att förvärva en verkligt värdefull produkt, måste du slutföra uppdrag och sträva efter seger. Detta ger den saknade mängden specie.

Gå med i Timetobehero-samhället och bli en representant för en av klanerna för att hjälpa till att återuppliva världens Halsband, så att Titans återupplivas. Uppgiften är inte lätt, men bara så att invånarna kommer att ha hopp om lycka.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more