Dina bokmärken

Third Age: Total War

Alternativa namn:

Third Age Total War Sagan om ringen i realtid strategispel för PC. Grafiken är bra om din dator har tillräckligt med prestanda. Röstskådespeleriet är oklanderligt, och musiken skapar atmosfären i Sagan om Ringens universum i spelet.

Händelserna i spelet tar dig till Third Age, till Middle-earths territorium, där utvecklarna har återskapat mer än 100 bosättningar. Förutom bosättningarna, alla berömda platser som beskrivs i verk och filmer baserade på böckerna av J. Tolkien.

Alla fraktioner i den tredje åldern är tillgängliga att spela:

 • Gondor
 • Rohan
 • Höga och skogstomtar
 • Gnomes
 • Eriador
 • Dale
 • Isengard
 • Mordor
 • Kör
 • Harad
 • Orcs of the Dimty Mountains

Var och en av fraktionerna har sin egen moral, nackdelar och fördelar. Eftersom det finns en hel del fraktioner kommer det inte att vara lätt att göra ett val, men om du är bekant med den magiska världen av Tolkiens verk, då kan du lätt klara av denna uppgift.

När du har valt en fraktion kommer du att ha en kort handledning och sedan kan du börja spela Third Age Total War.

Bland spellägena finns tillgängliga både enstaka strider och kampanjens gång.

Som de flesta moderna spel finns det ett flerspelarläge. Du kan slåss online med vänner eller slumpmässigt utvalda motståndare.

Det finns två olika typer av arméer på slagfältet. En mycket stor armé som kan krossa fiendens antal. Eller små, men vältränade och beväpnade enheter. Vart och ett av alternativen har sina egna fördelar, du bestämmer vad som passar din kampstil mer.

Den tredje eran och särskilt dess slut, tiden för stora strider och stora strider. Kommer bara inte. Du kan bara vinna genom att förutse alla fiendens handlingar. Oavsett om du spelar mot en riktig motståndare eller en AI, gör dig redo för en kamp till döden. Nivån på AI i spelet är ganska hög, så det blir inte lättare att besegra honom än en människa.

Utvecklarna ägnade mycket uppmärksamhet åt den visuella designen. Beroende på vald fraktion kommer byggnaderna i dina bosättningar och invånarnas kläder att ha sin egen unika stil. Dessutom ändras röstskådespeleriet och det musikaliska ackompanjemanget.

Denna uppmärksamhet på detaljer gör att spelet till fullo fångar atmosfären i varje ras och kultur, oavsett vem du väljer att spela.

universum av verk av J. Tolkien är väldigt mångsidig, den har allt från vattenängar till dystra fängelsehålor. Att spela bland så många olika platser och kulturer kan inte vara tråkigt.

Men ta inte lätt på spelet, du kommer att hitta många strider under vilka du inte kan undvika offer.

Ren Midgård från mörkret, eller vice versa, skapa kaos till alla länder som du lyckas erövra med arméns kraft. Finalen beror bara på ditt val och din förmåga att leda trupperna.

Third Age Total War-nedladdning gratis på PC kommer tyvärr inte att fungera. Spelet säljs på Steam-portalen, eller besök utvecklarens webbplats för att köpa.

Installera spelet just nu och fördjupa dig i en fantastisk fantasivärld! Ta en paus från verkligheten bland dina favoritkaraktärer!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more