Dina bokmärken

Thief

Alternativa namn: Thief

Game Thief är en multi-plattform dataspel, som skapades i genren av stealth åtgärd. Skriv i spelet sker i första person. Denna del kommer att behandlas är den fjärde i en rad projekt i hela detta universum. Utvecklaren är företaget Eidos Montreal. Det bör noteras att detta projekt meddelades officiellt redan 2009, men föddes först nyligen.

Under spelet huvudpersonen hela tiden uppmanas att göra ett val. På varje nivå, har Garrett att välja mellan möjliga sätt och metoder. Ett annat tillägg är förmågan att råna tecken. Men, om någon skulle märka tjuven, kommer han att vara i allvarlig fara. Hur kommer ut av alla "obehagliga" situationer, besluta igen, skulle vara en gamer själv.

Det bör noteras att artificiell intelligens dator tecken vet designen på alla nivåer.

Spelet är en spektakulär handling, där karaktär kommer hela tiden måste vada i olika låsta dörrar eller fönster. Eftersom Garrett professionell tjuv, han har verkligen en uppsättning kracker. Genom hela spelet, skulle han stjäla saker och olika värden på fickorna, koffertar och dörrar stängda olika rika människor.

Systemkrav Thief är genomsnittet, och det finns inget behov av att förbättra sin spelkonsol till den senaste konfigurationen. En av de viktigaste vapnen tjuven är lök, som karaktären kommer att vara i besittning av olika pilar, såsom eld, vatten, eller slåss. Dessutom har tjuven även arsenal och buller pilar. Förekomsten av så många olika vapen ger olika sätt genom nivåerna, med hjälp av avledande taktik.

För att göra saken värre, en fruktansvärd plåga. Av allt detta, konstigt nog, är huvudpersonen går att "pressa" sin egen fördel. Ny ständigt kommer att hålla spelarna på tårna och inte släppa förrän den allra sista.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more