Dina bokmärken

De vilda åtta

Alternativa namn: Wild Yate

The Wild Eight-spelet: försök att överleva.

Om du tror att du är i trubbel, faller du aldrig på ett flygplan mitt i Alaskas skogar. Wild Eight-spelet är översatt som "Wild Eight". Det är hur mycket människor överlevde en flyglinjekrasch och det skulle vara höjden av universell orättvisor att dö av andra skäl inte längre på jorden. Det berättar historien om människor som fortsätter att kämpa för sina liv.

Åtta poängsöverlevnadsimulatorutvecklare och utgivare HypeTrain Digital. Vissa spelare har redan lyckats spela The Wild Eight-spelet våren 2016, när det publicerades utan samarbetsläge, men endast för att visa de viktigaste spelfunktionerna och grafiken. Arbetet på leksaken fortsätter, och författarna bidrar hela tiden med nya funktioner, platser och parametrar för karaktärerna själva. Idén fick ett positivt svar från fans av genren, som redan testat den.

Vad hände?

Det är omöjligt att föreställa sig hur människor känner sig i ett fallande plan och inser att domen är inställd. Och det är lika svårt att förstå det ögonblick när de inser att de mirakulöst förblev intakta. Men glädje går fort när man bara ser snötäckt skog runt, hör du vargarna skriker. Från detta ögonblick börjar en ny fas i människans kamp för existens. För att hjälpa den överlevande gruppen att återvända hem måste du ladda ner The Wild Eight, och i sin sammansättning börjar att agera efter omständigheterna.

 • Explore territory
 • Bygg ett hem
 • Receive food
 • Ta hand om varandra
 • Solve Conflicts
 • Drive off predators
 • Passera quests

Det är uppenbart att allt är på nerverna och med jämna mellanrum finns det interna konflikter. Vi kan inte låta dem flamma upp, eftersom strid bara kommer att förvärra situationen. Gör allt för att släcka konflikten, hitta en väg ut ur en farlig situation.

Du måste utforska territoriet och göra många upptäckter. Till exempel kommer ett hemligt laboratorium att hittas, och vi måste ta reda på vad som hänt i det. Bland dina fynd kommer övergivna bunkrar och ovanliga föremål, som också ger upphov till många frågor. Du kommer att förföljas av hemska hemligheter, vilda djur och mystiska varelser, vilket i hög grad komplicerar frälsningsuppgiften. Fortsatt att spela The Wild Eight, du måste ta hand om många saker, och därför är laganda mycket viktig. Du kommer att kunna spela i ett enda företag, men mer sannolikt att överleva genom att välja lagversionen av spelningen.

Utveckla färdigheter.

Alla seriösa spel innebär utveckling av objekt och karaktärer. iPlayer The Wild Eight i detta avseende är inte heller något undantag. I början är ditt folk svagt, men du måste försöka snabbt förbättra sina kvaliteter hos en jägare, snickare, spårare och andra egenskaper. Varje medlem i gruppen har en livskvalitet, så att du kan se hur bra han känner. Det kan när som helst börja minska, för att du kan dö av olika skäl:

 • Från hunger
 • Holod
 • Infections
 • V matar vargen

Bygg bostäder där du kan koppla av efter vägen. Se till att du har en ved på natten. Om du inte har eld, är du försvarslös framför nattdjur, och måste också äta matråvara. Detta kommer att leda till sjukdomar i magen och, utan att dö av hunger, kommer du att dö av matförgiftning. Att ha ett apotek med nödvändiga läkemedel kan dock fortfarande lösas. Men även efter att ha dött finns det ett hopp att stiga om dina vänner har en defibrillator som inte är lätt att hitta.

Du måste lära dig nya färdigheter, och om du inte visste hur man kör bil måste du behärska det för det gemensamma bästa. Kom ihåg att varje åtgärd kan vara avgörande.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more