Dina bokmärken

The War Z

Alternativa namn: The War Z, Z krig, krig W

Game W ar Z är en dark horse, och det är nästan allt som anges på det officiella spelet forumet. Trots alla uttalanden, många mycket skeptisk War Z är ett gratis spel av okänd studio som exakt meddelade spelet på toppen av populariteten av mode av spelet med ett mycket liknande namn Dag Z. Men som det visade sig, med undantag för liknande namn, en vandrande kadaver och inte stoppa kampen för överlevnad, har spelet Zombimaniya flera särdrag av dagen Z.

Innan spelet W ar Z, se till att din dator uppfyller systemkraven såsom frekvens av processorn - 2GHz; RAM -1GB; Grafikkort - 128 MB. & Nbsp;

Du kan skapa ett konto i spelet W ar Z gratis, kommer det inte ta mycket av din tid och kommer inte att orsaka problem:

1. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; På huvudsidan väljer du & laquo; registrera & raquo ;;

2. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Ange användarnamn;

3. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Ange en giltig e-post,

4. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Ange ett säkert lösenord, och upprepa det,

5. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Välj & laquo; up & raquo; och Den War Z registrera över.

War Z nätet kasta dig in i en enorm grym värld fylld med spelare och zombies. & Nbsp; Medan War Z nätet saknar en egen identitet, en klar vision av vad det kan erbjuda som en genre, ansvarsfullt förhållningssätt till mikrotransaktioner eller korrekt genomförande av deras idéer. Till exempel, spelet War Z Online hävdar att kortet är 100 km och sup2;, men du kommer regelbundet att visas på samma plats, bland andra överlevande.

Den stora nackdelen med spelet & nbsp; W ar , är Z frånvaron av röstkommunikation. Ännu mer än till konkurrenskraftiga skyttar, multiplayerspel, såsom överlevnad War Z nätet förlita sig på en integrerad röst och underlätta geymleya intressant, slumpmässiga erfarenheter mellan ansiktslösa främlingar. Detta är ett viktigt socialt verktyg, som den som kan desarmera spänningen när du och den andra överlevande för att möta i ladan på en övergiven post, i skogen, och så vidare.

För en sund War Z online-närvaro, men samtidigt, närheten till textchatt gör du drar händerna på musen, så att du försvarslös. Det är oförlåtligt att Hammerpoint War Z är villig att sälja på nätet i detta tillstånd. Gränssnittselement som visar en global sak som en klan, och graden av texten är obehagligt att & nbsp; War Z att spela.

Det är synd att ljud synder War Z online så förstöra spelet. Till exempel, när viruset infekterar en zombie, men deras infanteri kommer andra varelser vara helt ohörbara vid förflyttning. I de flesta fall, spelare War Z nätet gör inte högt steg de oförklarligt tyst krypa genom leran, tjockt gräs, urban öppna ytor, och trottoaren, utom sprint (och även då musiken tyst).

Att inte kunna höra en zombie eller spelare rörelse, & nbsp; War Z är ett gratis spel gör att upptäcka hot frustrerande svårt och eliminerar alla möjligheter till lyssna, till exempel i & nbsp; Counter-Strike.

Utan ljudkällor i kriget Z nätet är svårt att höra olycksbådande kamp kyrko timmar och hum av flygplanet, som stadigt växer i området. Dessa svårigheter med ljudet, och det omgivande buller, kommer du att bli utsatt för några minuters mellanrum i spelet War Z nätet och nej, de kan inte stängas eller av. Varför förlita sig på sådana falska stimulering? Hotet om att dödas (på Hardcore Mode) eller timeout (vid normal nivå) och förlusten av din utrustning i båda är naturliga smärtstill inducerare. I vilket fall som helst, införandet av dessa märkliga effekter i War Z nätet förråder helt litet förtroende för förmågan av spelet för att skrämma dig.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more