Dina bokmärken

The Mummy Online

Alternativa namn: The Mummy Online

The Mummy Game & ndash; gratis multiplayer actionspel med RPG element. Projektet bygger på den välkända historien om filmen. Mamma online-erbjudanden resa tillbaka på trettiotalet av förra seklet och att delta i en svindlande äventyr. Utvecklaren av spelet är företaget Bigpoint . Skaparna har satt upp din online-produkten på en modern motor Unity, vilket gör spelvärlden och dynamisk realism. Fördelen är hög kvalitet och relevant soundtrack. Viktig roll som spelas av vacker grafik. Händelser sveper över du vill leva. Du måste också hålla upp är att utföra en mängd olika PvE och PvP jobb och resor på jakt efter äventyr genom fängelsehålor, ruiner och oaser. Det mest intressanta som händer i området i södra biflod till Nilen, och började spela Mamma Online Du kommer säkert komma dit!

Till att börja spelet, behöver Mamma Online check. Du måste fylla i ett formulär med sådana fält: användarnamn, lösenord, upprepa lösenord, e-postadress, spelserver, födelsedatum. Du måste också kryssa i rutan, vilket bekräftar att reglerna följs och viljan att ta emot från förvaltningen av intressanta nyheter.

Vi skyndar att tillfredsställa er att mamman kommer till liv bara i webbläsaren och du kommer inte att ha något att hämta och installera. Systemkrav är blygsamma, så du behöver inte oroa dig för konfigurationen av din dator. Framåt! Den storslagna episka striden mellan gott och ont väntar på dig!

Start Mamma & nbsp; play, måste du kämpa för skatten att vinna ett stort antal fiender hänsynslöst förstöra mumier och monster & nbsp; Ancient Egypt som vågar stå i vägen. Du kommer att använda ett skjutvapen, pass, magi reliker och göra allt för att nå målet. Din väg går genom sådana farliga platser som Amarna, Oasis amaunet, grav, Bazaar och ruinerna av Tabari. Om du inte är försiktig, är det troligt att det kommer att gå dig och död. Men döden kan övervinnas om du är smart, listig, desperata och modiga resenären!

Mamma , erbjuder spelet för att välja den sida som du vill att slåss till döden. Gå antingen hänsynslösa natt tjuvar plundrare, eller att offra sina själar och själar sina offer för uppståndelsen av de mörka krafterna i antiken cultists. I själva verket, rånarna & ndash; vetenskapsmän, forskare och arkeologer. Men när frågan är vem som ska få en annan del av skatten, de verkade sataneyut och villiga att göra något för sakens skull rikedom. De cultists försöker återuppliva präst Hashiko att det har bidragit till att uppnå huvudmålet & ndash; att gripa makten i världen. Beroende på vilken sida av fantasi, väntar eller att ödet. Efter varje sida sina ambitioner, liksom styrkor och svagheter. Dessutom, att välja riktning, att fatta beslut om medlemskap i en klass. Låt oss lista alla möjliga klasserna. För plundrarna i denna shooter, Rowdy och forskare, och för Cultist & ndash; Assassin, Swashbuckler och Priest.

världen Den Mamma Online är fylld med fruktansvärda varelser. Och förr eller senare kommer de att föras till dig. För att möta dessa hemska varelser inte bli en obehaglig överraskning, försök att alltid vara beredd!

& nbsp;

Gå med nu och i stället uttråkad på din fritid, dopp i atmosfären i oförglömligt äventyr. Välj rätt spelstil - ensam eller tillsammans med vänner och ndash; och visa sig i all sin glans! Det spelar ingen roll om du plundrar gravar eller regel under de mörka krafter antiken, kommer spelet att bli lika kul! Edward Morgan med sina galna idéer för att återuppliva de mumifierade resterna av ett kraftfullt forntida egyptisk präst inbjuder dig med! Precis börjat spelet, kommer du att lära konsekvenserna av invasionen av Amarna graven. Låt inte svårigheter stoppa dig! Lycka till!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more