Dina bokmärken

Presidiet XCOM Declassified

Alternativa namn: Presidiet XCOM Declassified

Game Presidiet XCOM Declassified detaljer och intressant beskriver sin egen tolkning av de hemliga militära organisationer. Av tradition, alla de viktigaste händelserna äger rum på territoriet i staterna. Som vanligt klassificeras och oroade amerikanerna bestämmer sig för att bilda en organisation som skulle vara nödvändig ögonblick kunde skydda alla invånare från en plötslig attack av de sovjetiska arméerna, till exempel.

Ja, en viktig detalj i Presidiet XCOM Declassified pc - den aktuella tidpunkten. På senare tid (kanske någonsin) att du inte behöver för att se de spel, som beskriver mina damer och herrar i sina excentriska peruker, fluffiga kjolar, byxor. Nu har du möjlighet att njuta av alla underverk av denna tid på spelskärmen.

Men innan du rör skönhet, du kommer att behöva Presidiet XCOM Declassified nedladdning. Även efter att du in i spelet, kommer du att veta att presidiet - det är namnet på den mest hemlig organisation. Handlingen i berättelsen börjar när, i stället för den röda armén attack mot Amerika utlänningar. Ganska en oväntad twist, är inte det? Vad det än var, och för sinnesro av befolkningen kommer att vara ansvarig inför representanter för specialiserad organisation. Det är omöjligt att inte fortsätta vår Presidiet XCOM Declassified översyn kommentar att det var den epok av de mest geniala lösningen. Aliens och damen i byxor - helt oväntat och atypiska kombination, skulle man vilja se det.

Huvudpersonen i projektet - William Carter. Det här är en man vars känsla för rättvisa är genom taket. Han är beredd att kämpa för det till varje pris. Detta är en sann krigare som vet hur man döljer sina verkliga känslor bakom en mask och ståndaktighet i första hand att lägga alla samma sak, och inte personlig erfarenhet. De andra tecken, som du kommer att möta mindre märkbar. Din hjälte kan röra sig tyst under hela militärbasen, förhöra någon och samla bitarna all nödvändig information. Det är anmärkningsvärt att drygt hälften av den tid du kommer att spela Presidiet XCOM Declassified, så här kommunicera med kollegor och vänner, främlingar och misstänkta typer. Denna utveckling kan tyckas monotont och Nudnovato, men även detta har sin charm.

I dina händer kommer att fokusera en viss procent av makten, kommer din karaktär att kunna personligen dela ut order, att sända militär undersökning på en viss punkt. Uppgifter för det kommer alltid att vara en hjälte. Ju mer erfarenhet kommer att rekryteras William Carter, desto fler nya arbetstillfällen öppnas. Trivsamt glad och val av vapen i spelet - det kan överraska även den mest inbitna skeptiker. Förresten, kommer spelare att kunna utrusta soldater som valts oberoende av varandra. För utmärkta prestanda av uppdraget ges extra poäng och olika belöningar.

Kämpa dig Carter har inte, i någon presentation förberedd för Presidiet XCOM Declassified video trailer, är det tydligt att "i affärer" han går bara med ett par underordnade. Vilka andra funktioner väntar på dig i spelet? Testprojekt och upptäcka själv!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more