Dina bokmärken

Den väglösa

Alternativa namn:

The Pathless är ett intressant RPG-spel som du kan spela på PC. 3D-grafik i tecknad stil är mycket vacker och ovanlig. Det musikaliska urvalet kommer att tilltala även de mest krävande spelarna, karaktärerna är röstade av kända skådespelare.

Detta projekt har fått många utmärkelser, bland annat för ackompanjemang för ljud.

Här kommer spelare att hitta en enorm öppen värld i behov av frälsning på grund av mörkrets förbannelse som har omslutit den. Detta kommer att vara syftet med huvudpersonens resa. Under hela resan har hon sällskap av en enorm örn. Den här fågeln kommer att vara användbar både under strider och för navigering eller till och med när du övervinner hinder.

  • Utforska världen och hitta din destination utan hjälp av en karta
  • Skjut din båge för att förstöra dina fiender
  • Övervinna naturliga hinder i form av berg eller ogenomträngliga skogar
  • Använd örnen för att hitta en väg ut ur hopplösa situationer

Listan är inte för lång, men det här är bara huvuduppgifterna i spelet.

Det kommer att bli väldigt svårt att spela utan att lära sig. Lyckligtvis har utvecklarna förutsett detta, och innan du börjar får du möjlighet att lära dig hur du styr karaktären och interagerar med följeörnen.

Fågeln är en oumbärlig assistent utan vilken huvudpersonen skulle ha haft det mycket svårt. Örnen hjälper dig att hitta gömda fiender och attackera dem under striden. Dessutom kan han till och med bära hjältinnan genom luften och på så sätt hjälpa till att övervinna hinder på vägen.

Landskap i spelet är ovanligt pittoreska, särskilt under flygningar eller när du är på hög mark. Spelvärlden är så vacker att den är svår att beskriva med ord.

Allt detta är ännu mer motiverande att rena världen från den mörka besvärjelsen som hotade existensen av en magisk plats.

Under dina resor kommer du att möta många fiender som du måste förgöra. En båge är perfekt för detta. Det finns inga svärd eller andra vapen i spelet, men detta är inget problem. Stridssystemet innebär inte bara att man skjuter mot mål, allt är mycket mer komplicerat. Karaktären använder en båge under strider på det mest otroliga sätt, skjuter från olika vinklar och rör sig med hjälp av akrobatiska stunts. Sällskapsfågeln slösar inte heller tid, avleder uppmärksamheten till sig själv, attackerar när det behövs och hjälper hjältinnan att utföra hopp och kast.

Bossarna kommer att vara svårast att besegra. Dessa är förbannade bestar. Var smart och hitta det enklaste sättet att vinna. Allt bestäms inte bara av förmågan att använda vapen, utan också av spelarens uppfinningsrikedom.

Snasa inte för att gå framåt så snart som möjligt, ibland är det vettigt att utforska området runt och skaffa sig erfarenhet innan du börjar slåss med nästa chef.

Alla kommer att njuta av att spela The Pathless, oavsett ålder. Utvecklarna har jobbat väldigt hårt och spelet förtjänar alla utmärkelser som fåtts.

The Pathless gratis nedladdning på PC kommer tyvärr inte att fungera. Du kan köpa spelet på Steam-plattformen eller genom att besöka utvecklarens webbplats.

Börja spela just nu och ägna några dagar åt att rädda en fantastiskt vacker värld!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more