Dina bokmärken

Den sista besvärjelsen

Alternativa namn:

The Last Spell Taktiskt rollspel med stadsbyggande element. Grafiken är förenklad i en dyster stil. Musiken är energisk och kommer att hålla dig vaken i det avgörande ögonblicket. Du kan spela om du har en PC med tillräcklig prestanda, även om kraven på utrustning i det här fallet inte är stora.

I spelet kommer du att besöka en fantasivärld som utmattats av storskaliga krig och överlevt en riktig magisk apokalyps framkallad av lokala magikers oansvariga handlingar.

Det enda sättet att resterna av civilisationen i den här världen kommer att överleva är att helt fördriva magin. För att rena världen på gränsen till döden från magin som fyller den, måste du kasta den sista förtrollningen. Detta är en mycket lång och kraftfull besvärjelse som kommer att ta flera dagar att slutföra. Det verkar som att det inte finns något lättare, men mörkrets krafter ledda av mörka magiker kommer att göra allt så att ingenting händer för dig.

  • Få de nödvändiga resurserna
  • Bygg flera försvarslinjer runt bosättningen
  • Träna och utrusta en kraftfull armé
  • Förstör alla fiender som kommer under murarna i din stad

Allt detta kommer att krävas för att inte tillåta en viktig besvärjelse att avbrytas.

Mängder av fiender kan inte ses på avstånd eftersom allt runt omkring är täckt av en syrendimma som uppstod som ett resultat av okontrollerad användning av mörka besvärjelser. På grund av denna funktion dyker arméer av fiender upp varje kväll vid dina väggar och det är omöjligt att spåra deras närmande.

Lyckligtvis varar natten inte för evigt och under dagen får du möjlighet att reparera de skadade befästningarna och förbereda dina soldater för försvar. Förutom att reparera skadade väggar och torn är det nödvändigt att ständigt stärka försvaret. Ju närmare den antimagiska ritualen kommer till ett slut, desto fler monster och mörka magiker som inte vill ge upp sin makt kommer att försöka förgöra dig.

Under dagtid kommer du att kunna göra små resor på jakt efter sällsynta ingredienser för drycker och material för vapen, och artefakterna du hittar kommer att stärka dina krigare. Ju längre du håller i försvaret, desto längre från bosättningen måste du skicka expeditioner. Men det är viktigt att komma ihåg att alla dina enheter måste återvända under skydd av fästningens väggar innan natten faller. Annars, i öppna områden, kommer de inte att ha en chans att stå emot mörkrets armé.

Slag äger rum i turbaserat läge. Du kan flytta dina trupper, och efter slutet av svängen är det fiendens tur.

The Last Spell kommer att tilltala spelare som gillar att experimentera med olika taktiker. Kombinera olika typer av enheter och befästningar för att skapa ett oöverstigligt hinder i vägen för fiender. Med rätt taktik är det möjligt att hålla tillbaka mörkrets arméer genom att använda små enheter av hjältar placerade i fördelaktiga positioner.

The Last Spell-nedladdningen gratis på PC kommer tyvärr inte att fungera. Du kan köpa spelet genom att besöka Steam-portalen eller utvecklarnas officiella webbplats.

Installera spelet just nu och hjälp världen på randen av döden att bli av med destruktiv magi!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more