Dina bokmärken

Det stora kriget: Västfronten

Alternativa namn:

Det stora kriget Western Front taktisk strategi med RTS-element. Det är möjligt att spela på PC. Grafiken är bra och ger intrycket av att du tittar på ett riktigt slagfält från en höjd. Spelet låter med hög kvalitet, musiken tröttnar inte med tiden.

I spelet kommer du att ta kommandot över en av sektorerna på västfronten under första världskriget. Detta är ett av de största krigen i modern historia, nästan alla länder på den europeiska kontinenten deltog direkt eller indirekt i konfrontationen.

Spelet innehåller flera genrer. Styr militära enheter i turbaserat strategiläge och ta ledningen i individuella angrepp och militära operationer i realtidsstrategiläge. Detta gör att du kan ägna mer uppmärksamhet åt varje operation av dina styrkor och vända ett eventuellt nederlag till en seger genom direkt ledarskap.

I början kommer du att behöva gå igenom lite träning, så att det inte blir några problem med kontrollerna under spelets gång. Välj sedan lämplig fraktion, som var och en har sina egna styrkor och svagheter, och börja spela.

För att vinna måste du fokusera på flera verksamhetsområden:

  • Kämpa för territorier rika på resurser och bekväma när det gäller logistik
  • Planera offensiva och defensiva operationer baserat på terräng och vegetation
  • Fördela resurser klokt mellan de militära grenar som kommer att vara mest effektiva för dig
  • Förstör fiendens militära enheter, förstör deras logistik och resurser

Efter alla dessa åtgärder är framgången för din kampanj garanterad, men på slagfältet är det kanske inte så lätt.

AI:n är tillräckligt smart för att hindra dig från att bli uttråkad och skapa ett verkligt hot om nederlag. Det finns flera svårighetslägen för både nybörjare och mer erfarna spelare.

I turbaserat strategiläge visas dina enheter och fiendeenheter schematiskt som figurer på ett fält som består av sexkantiga sektioner. Du och din motståndare turas om. Slagfältet är en riktig terräng med skogar, kullar och floder. Använd terrängen till din fördel och låt inte fienden dra fördel.

I realtidsstrategiläge kan du planera och placera befästningar, leda små enheter i din armé.

Försumma inte diplomatin, det låter dig få hjälp av allierade i svåra situationer för dig.

Du kan spela både i en enspelarkampanj och mot riktiga spelare online.

För entusiaster tillhandahålls en bekväm redigerare som låter dig simulera dina egna strider utan att spendera för mycket tid på det.

Alla fans av militära strategier kommer att njuta av att spela The Great War Western Front, eftersom spelet är unikt på sitt sätt och ger många möjligheter.

The Great War Western Front gratis nedladdning på PC, tyvärr, kommer inte att fungera. Du kan köpa spelet på Steam-plattformen eller på den officiella hemsidan.

Börja spela just nu för att ta reda på hur begåvad du är som befälhavare i ett av de hårdaste krigen i historien!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more