Dina bokmärken

Territorium: Jordbruk och strid

Alternativa namn:

Territory Farming and Fighting jordbrukssimulator och militär strategi samtidigt. Här är en förenklad grafik som imiterar spelen som släpptes på nittiotalet. Spelet låter kvalitativt, musiken är inte irriterande.

Spelet är för närvarande i tidig tillgång, men redan nu förtjänar projektet uppmärksamhet.

Du kommer att leda en liten by här som har alla möjligheter att växa till ett enormt kungarike.

För att bli framgångsrik behöver du:

  • Utforska omgivningen på jakt efter användbara saker
  • Se till att fälten sås i tid och glöm inte skörden
  • Bygg nya bostadshus så att befolkningen har en plats att bo på
  • Forskningsteknologier
  • Producera mat, vapen och kläder
  • Försvara dina ägodelar från intrång från ondskans krafter och monster som bor i området

Om du lyckas kommer en liten by med bara en byggnad snart att bli en riktig metropol där tusentals människor kommer att bo.

För att förstå allt, innan du spelar Territory Farming and Fighting, kommer det inte att skada dig att gå igenom lite träning. Utan detta kan du förstöra en bosättning under utveckling genom att av misstag spendera resurser på fel plats.

Du behöver inte tilldela en uppgift till varje bybor, specificera bara uppgift så kommer de att göra allt för att slutföra den. Detta kommer att förenkla hanteringen när det finns för många invånare att uppmärksamma var och en för sig.

Se till att befolkningen inte behöver något. Förutom mat och basresurser behöver du kraftfulla vapen.

Marken runt bosättningen är inte så säker som det kan verka. Många onda varelser strövar omkring bland växtligheten och drömmer om att förstöra allt liv. Några av fienderna är mycket stora och ondskefulla, du kommer att behöva hela avdelningar av beväpnade krigare för att hantera dem.

Kampsystemet är inte svårt, du behöver bara ange målet för attacken och krigarna själva kommer att ta hand om segern om deras styrka är tillräcklig för detta. Om truppen är för liten kan det vara klokare att välja att fly så att man kan återvända med en större styrka.

Förutom industri- och bostadshus, var uppmärksam på konst. Bygg konstföremål för att dekorera din stads territorium och göra invånarna gladare.

Staden är inte isolerad från världen, du kan etablera handel med andra bosättningar. Detta ger dig möjlighet att bli av med onödiga resurser och skaffa det du kommer att sakna.

Det är inte alltid värt att spendera sällsynta resurser direkt. För de mest komplexa projekten kommer det att vara nödvändigt att ackumulera dem.

Spelhastigheten kan ändras. Om du behärskar kontrollerna väl och har tid överallt kan du öka hastigheten flera gånger.

Spelet utvecklas av endast en person för tillfället, vilket är en sällsynthet på senare tid och förtjänar respekt. Lokalisering av denna anledning är inte särskilt väl implementerad ännu, men arbetet pågår med detta, du behöver bara vänta lite.

Tyvärr kan

Territory Farming and Fighting inte laddas ner gratis på PC. Du kan köpa spelet på Steam-portalen eller på utvecklarens webbplats.

Installera spelet nu och hjälp en liten grupp människor att överleva i ett farligt område!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more