Dina bokmärken

Terminator Salvation

Alternativa namn: Terminator Salvation

Frälsning & hellip; Och han kommer att skydda mänskligheten & hellip; Och robotar besegrade Skynet & hellip; Men de som såg samma namn & laquo; Terminator & raquo; (4th & laquo; Terminator Salvation & raquo;) under loppet av denna historia, och som inte titta & ndash; Jag tror också. Så online spel Terminator Salvation själv har blivit en sådan prolog till den delen. Skaparna sätta på Terminator Salvation nätet särskilda uppdrag & ndash; tala om det oundvikliga i ett storskaligt krig med terminatorer och dess konsekvenser (ja, det är tanken). Som för själva spelet. Terminator Salvation spel online - MMO shooter tredje person, där du kommer att uppleva komplexiteten i dessa svåra tider (om du spelar för folket, naturligtvis). När allt kommer omkring, har människor blivit främmande för deras planet. Kärnvapenexplosion förstörde allt levande, och ingen var kvar. Det finns nu rike Skynet och varje tvåbent hjärta & ndash; en dödsdom. Men en grupp frivilliga, ledd av John Connor, försök att ändra det. Kommer de åtminstone något? Spela till slutet, får du lära dig.

Till att börja, naturligtvis, hittar du en kontroll i spelet & nbsp; Terminator Salvation. Här kommer du omedelbart bestämma vem man ska spela & ndash; för människor eller robotar. Efter ange användarnamn, lösenord, en bekräftelse via e-postadress samt kontrollkoden. Ombeds att ange land, men skulle det? Anmälan gör du till Terminator Salvation omedelbart välja en bild, men inte så mycket val & ndash; 8 män och 8 skaynetovskih ansikten. Då accepterar vi användarens regler och detta i Terminator Salvation på nätet registrerings ändar.

Jag tror att det är redan klart hur många fraktioner i spelet. Om du väljer att spela i Terminator Salvation för skaynetovskih termine presenterade de tre typer:

- tvåbent cyborg med stora vapen,

- Crab liknande fyrbenta spindlar,

- små ballonger & ndash; otäcka flygande spioner. & Nbsp; & nbsp;

I raden av milisen finns det ingen separation, alla trogna följeslagare John Connor, redo att genomföra räddningsinsatsen. Förresten, det här. Du måste spara en grupp människor instängda bakom fiendens linjer. De verkade inte mycket, men det & laquo; varje liv & ndash; stort värde & raquo;, kommer John att berätta och ge sitt bör inte vara ledsen för ett sådant fall.

Liksom många andra skyttar, börjar du spela spel online & nbsp; Terminator Salvation med endast ett hagelgevär. Men efter ett par rundor och granater bazookas har i arsenalen, och du kan betala ett besök i butiken.

Vad som är intressant i Terminator Salvation lek nybörjare är klart - skjuta mycket, att få erfarenhet. Men för erfarna shuteristov det finns något att göra i spelet har inslag av strategi, systemet med leden och andra frestande marker. Dessutom, du är ansvarig här & ndash; ungefär som ni och köra, men alltid din skott & ndash; dödlig och lagrar bara till dig. Kort sagt, roa din självkänsla kan vara tillräckligt.

Det sägs att Terminator Salvation spel online utan intriger & hellip; så det är en omtvistad fråga. Har ni uppdrag väntar på nästa grunderna för Skynet, gömmer eller försöker tränga igenom pansar av den döda Terminator & ndash; när som helst finns det en chans att något kommer att gå fel. Och vad det inte intriger?

Trots enkelheten i genren och linjärt kamp med robotarna, stilrena grafik och brist förstörda stadsbilder i Los Angeles för att spela spelet & nbsp; Terminator Salvation nätet inte mindre spännande än i något annat shooter-genren & laquo; dölja och skjuta & raquo;. Dessutom skaparna av Toy generöst mättade berätta sina rullar, dialog, iscensatt spektakulära scener och tematiska musik. Så i & nbsp; komplexet ser mycket värdigt. & Nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more