Dina bokmärken

TERA Online

Alternativa namn: TERA Online

TERA nätet - fantastiskt multiplayer rollspel klient. På Internet-projektet startades genom insatser av de två företagen. Skaparen agerar Bluehole Studio, och förlaget - NHN Corporation. Engångsavgift låter TERA ladda ner och försätta i malström av spännande äventyr. Du kommer att resa runt i världen, föddes på kropparna av Arun och bollar - två sovande jättar. Att börja bekanta sig med Abroberiey du befinner dig runt de enorma vidderna bestående av två kontinenter och många små öar. Alla platser varierar mycket mellan sig själva och döljer otroliga överraskningar. Även om det är helt öppen värld och älskare vandra genom outforskade områden kommer att hålla dig sysselsatt! Horrible monster som kommer att möta på vägen bör hänsynslöst förstörts, och de jobb som kommer att visas som förekomsten av en situation bör verkställas perfekt. Under gameplay utvecklar karaktär och blir starkare. Varje dag kommer du att vara mer säker på sin egen förmåga, och delta i ändlösa striderna är bara en glädje. Stridssystemet - en av styrkorna i spelet. Förresten, är en spelare kan stå emot en hel skara fiender, framför allt skaffa sig de kunskaper som krävs. I nära striderna måste kunna välja riktning och långa mästerliga mål. Det är inte alla fördelar med projektet och utvärdera allt det roliga du kan marker när du börjar spela TERA.

När köpa och installera spelet klienten på en dator kommer att kunna njuta av sin dynamik, tvetydigheter och skönhet. Lägg märke till listan med de lägsta systemkraven för spelet: CPU P4 2,5 MHz, grafikkortet ATI Radeon 9600 eller Nvidia GeForce 6600 (128 MB minne och 2. 0 shaders) DirectX 9-kompatibel. 0c, 20 GB ledigt utrymme på hårddisken och 1 GB RAM. Om dessa parametrar är normala, med installationen av spelet utan problem.

Således önskad leksak på din dator och du precis har börjat spela TERA. Var ska du börja? Först måste du gå igenom prologen, under vilken du styr din karaktär nivå 20. Det hjälper att förstå om du gillar den markerade klassen. Men när du börjar pumpa från början. För det andra, en gång tillhör bestämma klassen (det finns sju tillgängliga klasser) bör börja för att genomföra de många uppdrag som är uppdelade i huvud-och sido. Historien av spelet ett för alla raser. Tomten kommer att leda dig framåt, och med den, förändrar landskapet hela tiden. Tack grafikmotor Unreal Engine 3mir ser levande och därför attraktiva för älskare av variation. Varje ras har sina egna egenskaper, men alla invånare i den fantastiska universum gemensamt - kampen mot den yttre fienden. Du precis som resten av er kommer att kämpa mot det onda, försöker rensa landet från onda andar.

Game TERA gör det möjligt att attackera andra spelare. Men ärligt talat, är det egentligen inte nödvändigt. Stor nytta i det här, men vrede andra användare som vill hämnas en kamrat - det lätt. Det finns också ett alternativ inträde i guilden. Som en del av guilden, kan du delta i de stora krigen. Sådana slagsmål uppstår standard - vägg i vägg. Du bör själva bestämma om du behöver stöd, eller du själv är enklare och bekvämare att utforska omgivningarna och för att klara av problemen. Förresten, det är något som inte kommer att ge sig. Denna hålan. Men om du i grunden ensam eftersom ingen är det inte anledning att lägga sig. Åh, och det händer att du bara inte kan vara utan hjälp. Exempelvis läkartjänster, förr eller senare kommer att behöva varje spelare.

TERA spel kommer att ge en hel del minnesvärda ögonblick. Tills du når den högsta nivån, inte bara komma in i stressiga situationer som kräver beslutsamma och djärva åtgärder. För att sammanfatta, designad stridssystem, hög kvalitet grafik, balans klasser, användarvänligt gränssnitt, ställa lovvärt spelet intressant Dungey - allt detta och mycket mer kommer att glädja dig genom hela spelet. Så bli inte avskräckt, och snabbt gå med i gaming community! Må alla dina drömmar!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more