Bokmärken

TDP4 Team Battle Online

Alternativa namn: TDP4 Team Battle Online

TDP4: Team Battle Online & ndash; gratis webbläsare multiplayer dynamisk shooter. Spelet är en klassisk shooter spel som kräver spelare att grupperas för gemensamma uppdrag. Deltagare strider konvergera i den stora blodiga strider och försök med alla medel för att vinna en eftertraktad seger. Snabb reaktion, mod, aktivitet och effekt vapen är avgörande för att hjälpa laget att uppnå sina mål. I allmänhet, TDP 4 Team Battle spelet kan tillgodose behoven hos alla användare, eftersom den har tre olika lägen: singel, team och strävan. Kolla in vår bästa och känna adrenalinet stiger varje gång blod i väntan på nya faror! Framåt! Tror att du kan bli det bästa av det bästa!

TDP 4 Team Battle Registreringen innebär att gå in på lämpligt sätt följande information: e-postadress, lösenord, val av server. Då du trycker på en knapp och laquo; Spela nu & raquo; och överfördes till en värld fylld med oförglömliga äventyr. Det är trevligt att spela i TDP 4 Team Battle är tillgänglig för alla som är intresserade. Systemkrav är inte rädd för deras skyhöga, så att du kan njuta av spelet och med en dator i genomsnitt konfiguration. Hem & ndash; internetuppkoppling, och, naturligtvis, en modern webbläsare.

Start TDP 4 Team Battle spelar, bör du definitivt prova alla sina lägen. Så, är din uppmärksamhet uppmanas att

- & laquo; Death Match & raquo; (en mot alla, måste du kämpa på alla sidor),

- & laquo; Death Match Team & raquo; (finns att spela i både blå och röda laget & ndash; valet är ditt),

- & laquo; flank Capture & raquo; (Ditt lag kommer att få koordinaterna för punkter med sjunker av fienden och måste försöka fånga dem).

Förekomsten av tre typer av striderna gör spelet ännu roligare, eftersom så snart man kan bli uttråkad utan problem flytta till ett annat. Så varför är tynar bort med tristess på fritiden, om det finns en chans så rik att tillbringa sin tid?

Spelet TDP 4 kan du tjäna resurser, få erfarenhet och mynt för att samla poäng och laget ständigt pumpas sin hjälte. Det bör sägas om medaljerna, pengar som, om än svårt, men mycket verklig. Men för varje medalj ges kompletterande anmärkningar. Du kan också förbättra vapnen, vilket gör den mer kraftfull och verkligen dödliga. Förresten, det finns en speciell butik där du kan välja vad du vill, bara för att ha möjlighet att betala för sina önskningar. Dessutom arsenal av vapen i spelet ganska varierande. Du kommer att vara tillgänglig för att dra nytta av en mycket mnogomi vapen. Så cool, köpa utrustning och demonstrera hatade fiender, vad du kan! Förresten, kommer rivaler vara så dator tecken och riktiga spelare.

Dessutom är de nya nivåerna presenteras med möjlighet att förvärva tidigare otillgängliga användbara saker, så att du fortfarande kan förbättra parametrar såsom noggrannhet, säkerhet, hälsa, explosivitet, makt, lycka, och andra. Tja, om det i tid bestämde sig för att ta hjälp av allierade, är du välkommen att ansluta sig till klanen. Samarbete med andra nick bredda dina möjligheter. Det finns mycket att göra, men du skulle ha tid att uppmärksamma den mångfacetterade gameplay & ndash; och allt går så bra som möjligt!

& nbsp;

Betyget systemet TDP 4 Team Battle på nätet kommer inte låta dig slappna av. Den anda av konkurrens kommer bara att gynna! Vem vill inte att vinna mästerskapet? Slösa inte tid förgäves! Hans väg till ära kan du börja nu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more