Dina bokmärken

Tastyland

Alternativa namn:

Tastyland är ett fusionspusselspel för mobila plattformar. Grafiken är färgglad, under spelets gång får du intrycket av att du tittar på en tecknad film. Musik skapar en rolig atmosfär i spelet, och alla spelbara karaktärer har bra röster.

År 2048 påverkades älvornas stad av en kraftfull besvärjelse, som ett resultat av denna incident var staden och alla dess invånare frusna i is. Du måste ta bort förbannelsen genom att väcka älvorna till liv igen och hjälpa älvor att hitta ett nytt hem.

Lyckligtvis har du en kraftfull magisk fusionskraft till ditt förfogande!

Detta kommer inte att hända omedelbart. Det kommer att bli nödvändigt steg för steg att återskapa den förlorade världen och dess invånare.

  • Utforska länderna runt och skingra förbannelsen vart du än går
  • Få resurser för att skapa de verktyg som behövs för att bryta onda trollformler
  • Återställ förlorade strukturer
  • Gå med pjäserna för att väcka älvorna till liv igen
  • Bygg om staden och gör den bättre och vackrare än den var innan förtrollningen gjordes

Efter alla dessa handlingar kommer du att återuppliva världen som invaggas av fientlig magi och göra den som du vill.

Uppgiften är inte lätt och det kommer att ta mycket tid att slutföra den. Ensam är den här uppgiften omöjlig, men allt eftersom du utvecklas kommer du att få fler och fler assistenter när du avförtrollar dem.

Hitta din unika stadsdesign. Försök att få invånarna i deras nya hus att leva bättre än tidigare.

Slå samman älvorna för att få mer kraftfulla varelser som kommer att ha starkare förmågor och talanger, vilket betyder att de kan hjälpa dig att återställa den frusna världen snabbare.

I spelet kan du kombinera mer än 200 varelser. Mer än 600 föremål att slå samman gör att du kan skapa alla föremål och dekorationer för din stad.

Ett stort antal uppgifter låter dig inte bli uttråkad medan du spelar Tastyland. Mer än 300 nivåer väntar på dig. Varje nästa uppgift kommer att vara lite svårare att slutföra än den föregående, men detta gör att du kan återskapa mer komplexa objekt.

Försök att logga in i spelet varje dag och du kommer att belönas för detta med dagliga och veckovisa inloggningspriser.

Spelbutiken uppdaterar sitt lager flera gånger om dagen. I den kommer du att ha möjlighet att köpa föremål för uppgifter och dekorationer för staden både för valuta i spelet och för riktiga pengar. Ofta finns det sålda saker med generösa rabatter. Detta händer vanligtvis under säsongens helgdagar. Men på sådana dagar kommer inte bara rabatter i butiken att glädja dig. Du kan vinna priser genom att delta i festliga evenemang. Försök att ägna mer tid åt spelet för andra dagar kommer det inte att vara möjligt att ta emot sådana priser.

Glöm inte att leta efter speluppdateringar. Utvecklare kompletterar den magiska världen med ett stort antal invånare och nya territorier.

Du kan ladda ner

Tastyland gratis på Android genom att klicka på länken på den här sidan.

Börja spela nu och väck älvornas värld från evig sömn, förbättra den för att underlätta för alla invånare!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more