Dina bokmärken

Tank Future Force 2050

Alternativa namn: Tank Future Force 2050

Game Tank Future Force 2050 tankar i framtiden.

Om du är trött på att slåss inför riktiga händelser, var uppmärksam på Tank Future Force 2050 för Android-projektet, som utvecklats av studion Awesome Action Games. Att bli deltagare i spelprocessen, du kommer att transporteras i tid, när pansarfordon har genomgått betydande förändringar. Det är fortfarande lätt att ta reda på, men riggen och möjligheterna har gått långt framåt, och en tank med två kanoner verkar inte som en nyfikenhet längre.

För dig själv känner innovationen, behöver du gratis Tank Future Force 2050 nedladdning. Detta har redan gjort mer än 50 miljoner människor, eftersom de lyckats passera inte bara huvuduppgifterna utan också att bekanta sig med nya uppdrag i de periodiskt publicerade tillskotten. För att installera ett spel som väger 62 M behöver du en version av Android från 4. 1. Ett annat alternativ är att ladda ner Tank Future Force 2050 till en dator och utveckla en parallell händelse.

Fantastiska slagsmål.

Tanks, de är tankar flotta sina spår med sina larver på jakt efter fienden, och sedan bombar den. Vem äger, och vem är en främling att förstå helt enkelt tack vare flaggor över maskinerna. Också ovanför dem hänger en livskvalitet, från vilken det är tydligt hur många träffar som kommer att hålla pansaret.

Sedan spelet Tank Future Force 2050 utvecklar framtidens händelser har utvecklarna tagit sig fri att föreställa sig hur mycket teknik kommer att förändras. Inledningsvis är stridsenheter inte särskilt olika från moderna, men det här är bara i början. Eftersom du får lite mängd spelvaluta, kan du förfina alla detaljer. All rustning, torn, kanon, undervagn, annan teknisk utrustning är föremål för uppgradering. När du knappt känner igen de gamla funktionerna blir bilen så futuristisk. Väntar också på dig:

    After att du tillbringat tid i hangaren för processen att öka egenskaperna, gå till slagfältet.

  • Quality graphics
  • Realistic soundtrack
  • Ljusa specialeffekter
  • Ovanlig geografi av området
  • Intuitive controls
  • Val av enemies
  • Långa uppdateringar
Här utvecklas den mest intressanta, eftersom fiender med varje nivå mer och mer, och de agerar hård.

Din uppgift är att spåra alla och förstöra, och sedan kommer uppdraget att gå och belöningen kommer att hitta sin hjälte. Det är ganska lätt att hitta fienden, eftersom den är markerad på den känsliga radarn i form av röda prickar. Följ bara var nästa fientliga tanken gömmer sig och skjut den och hitta en sårbar plats. Ibland kommer det att vara nödvändigt att närma sig nästan noggrant, så att skalet slog ett starkt skal.

Förvaltning och platser.

Tank Future Force 2050 spel erbjuder ganska standard kontroll. I det vänstra hörnet på styrspaken för att flytta utrustningen och till höger om sikteknappen, närma sig och branda. Även om det här är en nyhet för dig, efter lite träning, kommer du enkelt att behärska denna visdom. Skönhet, rörelseförmåga och mer realism lägger till hinder för webbplatsen. De stänger horisonten och tillåter inte att se andras utrustning. Detta kommer att hjälpa dig att ordna en bakhåll, dock, liksom de flesta att behaga någon annan, så att en liten frisk paranoia inte kommer att skada.

Tot också berätta lite om Donat. Som du förstår spelar pumpningen i spelet en viktig roll, och för varje kampbekämpning med fiendens tankar knackade ner får du en belöning. Det går till alla möjliga förbättringar, men det är ganska svårt att spela i det fria läget för att uppnå snabba och betydande förändringar. Då kommer intäkterna i inköp. Det bör noteras att utvecklarna bestämde sig för att inte vara girig och satte ganska acceptabla priser från 24,93 till 1 258,47 UAH.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more