Dina bokmärken

Svans

Alternativa namn: Tale

För att börja spela spelet online Tale, måste du registrera ett nytt tecken. Tail registrering sker steg för steg. & Nbsp;

Steg 1:

& bull; Tänk på karaktärs namn,

& bull; Ange lösenordet,

& bull; Välj din ras framtida karaktär,

& bull; Välj kön karaktär.

Steg 2:

& bull; Välj din karaktär porträtt. Därefter, ändra utseendet på tecknet kan inte,

& bull; Fyll i din e-post.

Online-spel Tale ger möjlighet att bli en representant för en av de sex tävlingarna:

& bull; Man,

& bull; Elf,

& bull; halv elf,

& bull; Dwarf,

& bull; dvärgar,

& bull; The Hobbit.

Företrädaren för varje ras har unika förmågor som är unika för honom. Älvorna kännetecknas av sin visdom. Gnomes är utrustade med väl utvecklade intellektuella förmågor. Dvärgar är mycket starka och härdig. Folket alla de förmågor som utvecklats på samma nivå, med vissa speciella fördelar de inte har. Halverings nissar är inneboende förmåga som alver och människor.

Spelet Tail tillhandahåller online ett brett utbud av vapen, inklusive:

& bull; piercing vapen & ndash; dolkar och spjut,

& bull; strejk vapen & ndash; klubbar, hammare, slagor,

& bull; Skär vapen & ndash; svärd och knivar,

& bull; DRASTISK vapen & ndash; yxor och yxor,

& bull; vadderade vapen & ndash; piskor och piskor,

& bull; magiska vapen & ndash; promenadkäppar,

& bull; vapen för fotografering & ndash; bågar och armborst,

& bull; vapen för att kasta & ndash; spjut och dart,

& bull; Magiska sfär,

& bull; Shields.

För att spela spelet Tail nätet blir mer intressant på grund av förekomsten av eventuella ytterligare funktioner eller objekt. Till exempel i spelet finns det flera typer av trollformler:

& bull; Spells för behandling

& bull; Spells för destruktion,

& bull; Spells som ökar smidighet och vända under striden,

& bull; Spells som förbättrar rustning.

Efter registrering Tail är över, kommer du att hitta dig själv på en stor väg som, om du går söderut, kommer du att se skogen, och om norden & ndash; de massiva och höga portar i staden Tail. Detta är vad som kommer att vara utgångspunkten för en resa som kommer att börja med alla dina äventyr.

Alla tror på mirakel och sagor, som gärna skulle vilja leva. Tja, om tillbaka till de dagar då landet beboddes av riddare, dvärgar, älvor och andra varelser från världen av fiktion. Många människor skulle vilja gå i kroppen av den medeltida medborgare, orädd riddare eller godmodig trollkarl som kämpar för att befria planeten från fientliga varelser. & Nbsp;

befann oss i en sådan saga du hjälpa detta spel. Svans på nätet kommer att ge dig gott om möjligheter att bevisa sin identitet och att utföra en mängd olika uppdrag och uppdrag. & Nbsp;

spela spelet online Du kommer Tail under medeltiden, där alla rättigheter magi och kraft. När du reser och vandra över de stora vidderna i spelvärlden du glömmer att det finns några problem i verkliga livet. Här måste du slåss med många fiender och monster som vill ta ditt land. & Nbsp;

The Tale spela mycket intressant, för här kan du hitta den magiska kraften, att behärska konsten att trolldom; lära sig att jaga, fiska, för att bekämpa alla typer av vapen och lära sig många fler hemligheter.

Som med alla andra rollspel, spelet Tail har nätet en hel del uppdrag. Liksom resten av spelet, de är oftast text, så du måste först läsa och sedan gräva i essensen av vad som händer. För att korrekt navigera spelet rymden och inte gå vilse i det magiska landet, måste du undersöka platsen, desto mer så att deras kunskap kommer att behövas för ett framgångsrikt spel. & Nbsp;

Flytta till kartlägga match inträffar, vilket förenklar spelet. Dessutom, för att hjälpa nykomlingar till spelet kommer att visas tips, men innan alla samma bör känna till spelreglerna.

Spela Tail spännande, eftersom du kan bli en krigare eller trollkarl. För att bestämma val, bara behöver korrekt fördela poäng egenskaperna hos din karaktär.

Tale online spel är full av intressanta händelser på hans sätt kommer du att möta de modiga och tappra riddare, onda magiker och guider bra och känna smaken av detta fantastiska äventyr. Gå med i spelet Tail ger dig möjlighet att lära känna hemligheterna i trollkarlsvärlden och känna glädjen av vandrande vidderna i världen.

& nbsp;

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more