Dina bokmärken

Tactical Intervention

Alternativa namn: Tactical Intervention

Tactical Intervention & ndash; online-spelet från första person shooter-genren. Spelet Tactical Intervention , i enlighet med fansen, ganska påminner om den välkända, populära spelet Counter-Strike. Med dessa ord, har du förmodligen redan bildat vissa intryck, och tror att bra.

För att spela spelet Tactical Intervention & nbsp; i original och inte en betaversion, eftersom datapunkten finns det bara en möjlighet, kan du redan i år.

Som i alla dataspel inte kan göra utan design och skapa ditt spelkonto. Med andra ord, ta Tactical Intervention är det första du måste övervinna för att komma in i en värld av evig eld. Inget extra, viktigast lämna korrekta uppgifter:

 • ange en giltig e-postadress,
 • ange ett lösenord och komma ihåg det.

Du kan starta Tactical Intervention spelas. Det Välkommen till en värld av militära strider. Du går in i en av de föreslagna två lag & ndash; Terrorister eller Counter-Terrorister. Det vill säga, retade du filtar, skrämmande och förstöra allt och alla i sin väg karaktär Toli modig försvarare som hatar terrorister som bryter mot freden av civila. I denna situation, valet är ditt. Nu vidare till förstörelsen av dessa skojare, och de dig. För detta ändamål, det koreanska företaget tillverkarna ger dig möjlighet att välja vilket kort som helst för att bekämpa. Det finns även en gata i svagt ljus, ser fantastisk. Men du är inte rädd för någonting.

Även här kommer du inte lämnas utan vapen, för enkel fotografering och allvarliga skador. Den presenteras i ett stort antal, att ögonen divergerar:

 • SMG,
 • Assault gevär,
 • Pistols,
 • De hagelgevär,
 • prickskyttegevär.

Dessutom är det här du får välja mellan olika element:

 • enhetlig,
 • redskap,
 • bilagor,
 • förmåner;
 • granater.

Uniformer & ndash; Kläder föreskrivs terrorister och Counter-Terrorister, på de tre alternativen.

Gear & ndash; som stänger de vitala delar av kroppen. Detta: ansikte, ögon, öron, fötter och hölster.

utrustning & ndash; allt som behövs & ndash; hundar, gevär. Även den svarta marknaden, och insamling av andra användbara saker.

Perks & ndash; alla typer av extramaterial för karaktärerna i spelet processen.

Granater & ndash; Detta resultat morden, som är uppdelad i fyra etapper.

När spelet Tactical Intervention på nätet, du representerar, vad är chansen att slåss inte med datorn motståndare och med en karaktär som kontrolleras av människan. Du kan spela i ett lag med vänner, distribuera hela stridsscenen.

& nbsp;

Vissa kanske tycker att detta är en myt, men du kan spela & nbsp; spelet Tactical Intervention gratis, vilket också ökar antalet fans av spelet i framtiden.

& nbsp;

Korean lovar att spelet Tactical Interventions kommer att glädja sina grafik skapade denna militärstad. Så spela och prova är. Återställ freds civila & ndash; registrera. Och inbjuder till en intressant kamp, ​​kamrater. Ha en trevlig kamp! & Nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more