Dina bokmärken

sZone Online

Alternativa namn: Med Zone Online, med Zon

Game sZone Online: Uteslutningszon är tillbaka.

Det orättvist glömda stalkertemat mottog en ny livgivande injektion och återvänder till livet. Efter långa förhandlingar med den ukrainska studiokonferensen GSC, som för första gången väckte spelintresset i Tjernobylområdet, hade kommit med en originalhistoria om stalkers, fick ryska utvecklare Cybertime inte tillstånd att använda det ursprungliga namnet på produkten och kallade det därför annorlunda. Spelet sZone Online är dock uppehållet på ett sätt som redan har blivit en klassiker.

För din multiplayer shooter där spelaren arbetar i den första personen, men kan byta till en tredjepartsvy. Du måste hantera en stalker som faller i en olycksbådande, förtrollande och mystisk uteslutningszon, bebodd av monster - djur som har muterade under påverkan av strålning från en exploderande kärnkraftverk.

Det finns inget tomtrit, och alla verkar till det bästa av hans fantasier och förmågor. Det är inte så lätt, eftersom du måste anpassa dig till en värld där det inte finns några bestämda svar, där även landskap är instabila.

Krig av hjälten.

börjar spela för sina farliga äventyr att skapa en hjälte. Flera inställningar av utseende kommer att ge honom igenkännbar unikhet. Därefter måste du bestämma om du vill vara en infödd i dessa länder eller en nykomling. Skillnaden är uppenbar - aboriginerna, det här är den inhemska befolkningen som inte lämnade sina hem under evakueringen. Utlänningar hamnar här för vinst, i hopp om att bli rik på försäljningen av artefakterna som hittats.

Detta val kommer att påverka listan över färdigheter och tillgängliga yrken, men spelar ingen roll för gameplayen.

Professioner:

 • Military: sniper, attackflygplan, commandos
 • Vrach
 • Ingenjör: reparatör
 • Forskare: Teoretiker
 • Hunter
 • Truid: healer
 • Warrior: Melee Fighter, Defender
 • Släkare: St John's Wort
 • Izobretatel
 • Forskare: Naturalist

överlevnadskonst.

När du redan har hjälte kan du börja spela sZone Online och utforska området. Hjälten kommer med tåg på stationen i staden Liubech. Inledningsvis kommer han inte att kunna flytta vidare, men efter flera avslutade uppdrag kommer han att vidarebefordra. Utanför Lyubech, chatta med NPC för att lära dig användbar information och få den första uppgiften.

Toy klient och att delta i det måste du ladda ner sZone Online. Vad tillfredsställer - du kan göra det gratis. Från det här ögonblicket börjar den riktiga kulan - attacker av mutanter, kolliderar med konkurrenter, sökandet efter artefakter, manövrerar mellan onormala fällor. En komplett bukett överraskningar väntar på dig, som bara är möjliga i världen så främmande för mänskligheten.

För effektivare angrepp och utförande av uppgifter, förena i grupper med andra spelare. Men även om du lyckas få en sällsynt artefakt, dröm inte tidigt om en anständig belöning. Forskare är mycket selektiva i sina inköp, och inte alla ämnen är redo att acceptera. Även om de drar på ditt byte, visar de lugn och brist på intresse, för att bara släppa priset.

Det kommer att finnas marauders som är läckra för någons bra. Varför riskerar din egen hud om du kan dra nytta av dem som återvänder från farozonen och inte kan motstå i full kraft? Därför är följeslagare så viktiga - tillsammans blir du inte så lätt byte.

I hjältehjälpsystemet erbjuder spelet från zonen online följande utvecklingsriktningar:

 • Survival - vandra genom territoriet och samla artefakter
 • Support innebär att du skapar objekt från papperskorgen

  0

 • Fighting - döda allt som blockerar vägen.
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more