Dina bokmärken

Symphony of War: The Nephilim Saga

Alternativa namn:

Symphony of War: The Nephilim Saga taktisk turbaserad strategi i klassisk stil. Spel från indieutvecklare. Skaparna är tre personer inspirerade av Sega-erans spel. Grafiken i spelet är pixlad, musiken är bra i nittiotalets spelindustris anda. Huvudkomponenten i sådana spel är inte en attraktiv bild, tvärtom, till en början kanske du inte gillar det. Men efter några minuter av spelet kommer handlingen att få dig att förlåta och glömma alla bristerna i den visuella designen. I spelet kommer du att hantera trupper, utveckla hjältar och utföra olika uppgifter.

Det finns 180 typer av enheter som väntar på dig.

Fler än 50 hjälteklasser:

  • Archers
  • Drakar
  • Mages

Och många fler, du kan ta reda på hela listan när du spelar Symphony of War: The Nephilim Saga.

Krigarklassen utvecklas under spelet. Till exempel kommer en bågskytt så småningom att förvandlas till en armborst och kommer att göra ännu mer skada, och en armborstskytt kommer så småningom att ändras från en armborst till en musköt.

Under spelet ser du en hjälte på kartan, men det här är inte en ensam resenär, utan en hel trupp. Så fort du kommer nära fienden aktiveras stridsläget, där dina enheter börjar striden med fienden.

Kamp sker automatiskt. Resultatet av striden påverkas av antalet arméer, placeringen av enheter på slagfältet.

Dessutom är det möjligt att få en fördel genom att välja rätt plats att slåss på. Till exempel är bågskyttar mer effektiva i skogen bland träd eller på hög mark. Påverkar resultatet av striden och vädret, kavalleriet förlorar avsevärt sin fördel i hastighet under regn. Du måste ta hänsyn till varje liten sak och segern blir din.

Förutom huvudhistorien kan du ta ytterligare uppgifter från karaktärerna du möter. I spelet hittar du en enorm fantasivärld full av olika invånare.

Det är möjligt att spela en kampanj som skurkar.

Uppgraderingssystemet i spelet är ganska komplext. Du måste tänka noga på vilken av färdigheterna som ska förbättras. Erfarenhet får man under strider eller kan fås genom magiska föremål.

Det finns tre grenar i färdighetsträdet

  1. War Academy
  2. Taktik och kommando
  3. Hantverk och teknik

Välj vilken gren du vill utveckla.

I inställningarna, ange om dina krigare ska dö under strider eller efter att de kommer att kunna återhämta sig.

Rekrytera nya fighters för guld mellan striderna. Det är möjligt att anställa mer avancerade krigare, men deras antal är begränsat.

Här hittar du en bra handling, om än utan större intriger. Spelet är beroendeframkallande, lätt att ryckas med.

Under äventyret och många strider kan vänskap mellan partimedlemmar uppstå. Eller till och med romantiska relationer. Närvaron av sådana bilagor ger ytterligare alternativ under strider.

Utrustning betyder mycket. Du måste uppdatera den i tid så snart ett alternativ hittas som är bättre än det du har.

Symphony of War: The Nephilim Saga gratis nedladdning på PC kommer tyvärr inte att fungera. Du kan köpa spelet på Steam-portalen eller på den officiella webbplatsen.

Om du älskar 90-talets klassiska spel kan du inte missa detta mästerverk! Men även om du aldrig har provat att spela sådana spel är det värt ett försök, du kommer med största sannolikhet att njuta av det!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more