Dina bokmärken

Survarium

Alternativa namn: Survarium

Spelet Survarium & ndash; fri multiplayer first person shooter som transporterar användare till det okända framtiden. Du befinner dig i en rörig tid mognat i världen efter miljökatastrofen. Skälen till det är okänd. Men resultaten är där. Avvikelser förekommer som inte vet vad som händer runt djuren, industriella komplex desperat attack och andra föremål beter sig som en galning, och fåglarna och växterna gro motstycke genom tjockleken av asfalt och betong. Städer tät ring omgiven av ogenomträngliga skogar, som också försöker få in i territoriet av mänsklig bosättning. Även om alla de processer som äger rum i en otrolig hastighet. Forskare är i panik, eftersom ingen vet hur man kan stoppa en sådan röra. Människan blir allt svårare att överleva i den efterföljande anarki. Vad händer med människor som har fallit i panik om de kan anpassa sig till livet i en ny miljö & ndash; lära dig allt du kan börja spela Survarium.

Dörren öppnas till en fantastisk universum Survarium registrering. Du måste skapa ett konto och sedan aktivera den genom att klicka på en särskild länk som kommer att hitta i den relevanta skrivelse av administrationen. Fyll i registreringsformuläret behöver du följande områden: användarnamn, e-postadress (upprepa i nästa rad), lösenord (med bekräftelse), tidszon, födelsedatum, landets namn. Obligatoriska fält är markerade med en asterisk. Men var inte lat och ge fullständig information. Bekräftelsen av registrering skall vara införd i ett visst område koden från bilden. Och slutligen, på obligatorisk basis för att bekräfta överensstämmelse med FAQ.

Möjliggör Survarium & nbsp; spela datorkonfiguration måste uppfylla följande kriterier: operativsystemet Windows XP / Vista / 7/8; DirectX-kompatibelt ljudkort; grafikkort Nvidia GeForce 8800 512 mb eller högre med DirectX version 10; processor medeleffekt; minst 2 GB RAM och en Internet-anslutning 64 KB \ s eller mer. För att styra musen och tangentbordet behövs.

När transporteras in i fantasivärlden, kunna spela Survarium gratis, men för att lyckas måste du ha ett visst mått av kunskap. Låt oss betrakta en serie designfunktioner Vostok Spel. Du kommer att få valet av lägen:

1. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; PVP (lagspel),

2. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; PVE (fri lek),

3. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Co-op (kooperativ spelet).

I allmänhet spelet består av attacker. Du kommer att utföra olika uppdrag, vilket kommer att kräva lämplig utrustning. Gör en anständig rustning, om du inte vill misslyckas uppdraget. Varje dag kommer att behöva förstöra irriterande mutanter och slåss med konkurrenter, hänsynslöst döda dem. Alla invånare i universum & ndash; eller utblottade vagabonder som var i det förflutna, vanliga medborgare i världen, eller desperata plundrare, som har beslutat att de inte har något att förlora, eller förvirrade av företrädare för en gång mäktiga arméer ensam med upproriska natur. Och de söker skydd i den nya mördande världen. Spelare hitta sin egen sort, grupperade och gemensamt söka skydd för sig själva. Skapad hela lägret. Att känna sig bekväm i sitt läger, behöver du olika resurser. Det kommer att producera inte bara artefakter, men också mat, vatten, mediciner och materiel upp på bensin. Avklarad uppdrags ökar trovärdigheten. Dessutom, så du tjänar pengar.

För att kunna överleva Survarium på nätet , behöver du motsvarande bekämpa utbildning, rätt dimensionerad strategi, förmåga att tillämpa i tid, och viktigast rätt, överkomliga mediciner. Öka dina chanser att kompetens och hemliga åtgärder. Det finns en sele som kan göra dig osynlig för fienden. Men det måste först lära sig använda.

Spelet erbjuder Survarium användare att prova på roller som en Scout, Marksman, Hunter artefakter, Stalker, The Punisher, Bruiser. Välj vad de flesta vilja träffa och gå till oförglömligt äventyr. Under spelet outtröttligt Suck hjälte, vilket ökar dess prestanda. De viktigaste parametrarna är: hälsotillstånd, vikt, energi, maskering, skydd, isolering syre.

Kan du anpassa & nbsp; för extrema förhållanden och bli en hjälte i modern tid? Det beror på din uthållighet och styrka i karaktären! Prova det! Och må du leder alltid turen!

& nbsp;

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more