Dina bokmärken

Superfuse

Alternativa namn:

Superfuse Action-RPG-spel inspirerat av den berömda Diablo. Grafiken är vacker, i klassisk stil ser det ut som att en serietidning vaknat till liv.

Alla karaktärer är professionellt röstade, musiken låter dig inte slappna av och kommer att hålla hela spelet i spänning.

I det här spelet måste du återigen lägga alla dina affärer åt sidan ett tag och börja rädda den magiska världen.

  • Utforska den magiska världen för att hitta alla dolda platser och samla användbara föremål
  • Dräp monstren du möter längs vägen
  • Uppgradera dina färdigheter och förvandla din karaktär till den perfekta krigaren
  • Bjud in dina vänner till spelet och res med dem

Detta är en förkortad lista över aktiviteter som du måste göra. Det enklaste sättet att spela Superfuse är om du tar några minuter innan du börjar gå igenom en kort handledning. När du har bemästrat de nödvändiga minimikunskaperna är du redo att ge dig ut på en resa.

Spelvärlden är inte begränsad till en planet, res över galaxen och befria stjärnsystemen från monstren som har fångat dem.

Spelet kan dra ut på tiden, det finns många uppdrag. Var och en av de besökta planeterna har sina egna invånare, till skillnad från de man har stött på tidigare. Alla av dem är inte vänliga, de flesta av dem kommer att försöka äta middag med din karaktär så fort möjligheten ger sig. Alla monster har inte en fysisk form, de kan vara mängder av spöken eller svärmar av geléliknande varelser som köttätande sniglar.

Stridssystemet är inte det lättaste. När du möter en fiende är det bättre att inte tveka och attackera innan de försöker äta upp dig. Genom att få erfarenhet under strider kommer du att få möjlighet att förbättra hjältens egenskaper och lära dig nya stridstekniker. Gradvis kommer din karaktär att bli det perfekta vapnet för din valda kampstil. Det här spelet skiljer sig från andra. Möjligheten att göra en krigare av huvudpersonen så mycket som möjligt som motsvarar den valda stridsstilen finns inte överallt.

Slutför uppgifter och få belöningar för det.

Resa ensam eller med upp till 3 andra spelare i co-op PvE

Det blir lättare att bekämpa det onda tillsammans, men förvänta dig inte en enkel resa, spelet kommer att anpassa nivån på motståndarna till det läge du väljer. Därför, även om du spelar med en grupp vänner, måste ni alla anstränga er kraft för att vinna.

Spela i PvE-läge är endast möjligt om du har en stabil internetanslutning. En internetanslutning krävs inte för att spela i enspelarläge mot AI.

Kom ihåg att hålla koll på tiden medan du spelar. Det är lätt att ryckas med och du vill alltid passera en nivå till eller en plats till.

Spelet utvecklas fortfarande, håll utkik efter uppdateringar och missa inte uppkomsten av nya uppgifter, rustningar och vapen.

Superfuse ladda ner gratis på PC, tyvärr finns det ingen möjlighet. Spelet är ofta rabatterat under reor. Om du har tur kan du lägga till det i ditt spelbibliotek för en liten summa. Du kan köpa spelet genom att besöka den specialiserade Steam-portalen eller på utvecklarnas officiella webbplats.

Börja spela just nu och bli huvudpersonen i en spännande serie!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more