Dina bokmärken

Superbönder

Alternativa namn:

Superfarmers är ett ovanligt gårdsspel där riktiga superhjältar hjälper dig att odla. Spelet är tillgängligt på mobila enheter som kör Android. Grafiken är vacker och ljus i stil med moderna tecknade serier. Röstskådespeleriet gjordes av proffs, musiken hjälper till att skapa en rolig atmosfär och låter dig inte vara ledsen.

Tomten och byggnaderna som ärvts av huvudpersonen ser inte särskilt attraktiva ut, men de är inte så enkla som det verkar vid första anblicken. I Superfarmers kan varje föremål, växt eller djur ha en dold superkraft.

Innan du tar på dig uppgifter, gå igenom flera enkla uppdrag och lär dig hur du använder spelgränssnittet. För detta har utvecklarna förberett tips.

Nästa kan du ta dig an supersaker som väntar dig mycket:

  • Utforska gårdsområdet, rensa ytor för sådd och byggande
  • Plantera grödorna du ska odla, vattna dem och skörda i tid
  • Bygg lager för färdiga produkter, verkstäder och fabriker
  • Reparera huvudpersonens hus och ställ i ordning transporten som används för att leverera beställningar
  • Möt de lokala invånarna, ta reda på vad deras superkraft är och hur de kan hjälpa dig att hantera ditt hushåll
  • Res världen runt och upptäck nya kontinenter

Denna lista listar de viktigaste aktiviteterna som måste göras under spelet.

Som vanligtvis händer i spel av farmgenren, kommer gården att komma under din kontroll i ett fult tillstånd, övergivet. När du börjar ställa i ordning territoriet och utrustningen, visar det sig att även i ett oattraktivt yttre tillstånd är varje byggnad, bil och anläggning inte utan superkrafter. Om du kan dra nytta av detta kommer du snabbt att nå framgång i Superfarmers på Android.

Beställningarna som gården får kommer att bli mer komplexa när produktionskapaciteten ökar. Detta låter dig inte bli uttråkad och kommer att behålla den givna svårighetsgraden i många dagar.

Det är viktigt att planera och inte bara lägga vinsten på vad som helst. Bygg och förbättra endast de objekt som du behöver mest just nu. Om vinsten är stor kan du använda en del av pengarna till att dekorera huset och gårdsområdet.

Du kan spela Superfarmers länge, eftersom uppdateringar släpps regelbundet. Tematiska evenemang dedikerade till semester hålls, nya dekorativa element och intressanta uppgifter dyker upp.

dagliga besök i spelet kommer att belönas med gåvor.

Genom att besöka spelbutiken kan du köpa många användbara föremål för valuta i spelet eller riktiga pengar.

För att spela Superfarmers måste din enhet vara ansluten till Internet.

Superfarmers kan laddas ner gratis på Android genom att följa länken på denna sida.

Börja spela just nu om du vill komma in i en värld där tusentals superhjältar bor och odlar där!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more