Dina bokmärken

Sun Haven

Alternativa namn:

Sun Haven är ett av de bästa gårdsspelen. Men att betrakta detta spel som bara en gård är inte helt korrekt, spelet är mycket mer intressant. Grafiken är i klassisk stil, allt är väldigt vackert ritat, artisterna gjorde ett bra jobb. Det musikaliska innehållet är inte sämre än någonting och kompletterar perfekt det som syns på skärmen.

Innan du spelar Sun Heaven hittar du en karaktärsredigerare som förtjänar uppmärksamhet i det här spelet. Du väljer kön och utseende för huvudpersonen. Och detta val är inte bara bland flera alternativ för hjältar. Allt är konfigurerbart, frisyr, hudfärg, till och med utseende och närvaron av vingar för vissa raser.

Lopp i spel fyra:

  • People
  • Demons
  • Amari
  • Elementer

Representanter för alla raser ser väldigt attraktiva ut, välj att spela någon av dem.

Dessutom måste du hitta på ett namn för den skapade karaktären.

Spelet börjar med att huvudpersonen beger sig i ett mycket ovanligt tåg till en stad som heter Sun Haven. Tåget är ovanligt genom att en riktig drake används istället för ett lok med förare. Under resan uppstår ett intressant samtal med en medresenär som heter Lynn. Hon berättar att det, enligt rykten, dyker upp monster i stadens närhet då och då och skadar invånarna och själva staden. Du förblir tyst när du lyssnar på hennes berättelse och gör en önskan som du väljer beroende på vilken statisk bonus din hjälte får när han anländer till platsen.

Efter att ha kommit till stationen och beundrat mirakeltåget som förde dig, går du till den plats som är tilldelad för dig att bygga ett hus. Längs vägen, bli ett vittne till samtalet mellan ärkemagaren och chefen för stadsvakten. Båda ser väldigt oroliga ut.

Väl på sidan, välj exakt var du vill placera din bostad och placera ditt hus på den valda platsen. Så fort du går in kommer en gäst vid namn Ann att besöka dig och sälja trädgårdsredskap och några frön för plantering för en liten avgift. I framtiden kan du köpa de saknade föremålen i hennes butik.

Nästa är det värt att rensa platsen och lägga ut sängarna. Bevattning och andra hushållssysslor.

Spelet är inte som många av gårdarna, det finns ingen anledning att ständigt cykla igenom samma åtgärder. Hushållssysslorna varvas med resor runt i grannskapet, intressanta samtal och till och med strider med monster.

Med tiden kan du be mätaren att förbättra ditt hus för en liten avgift och till och med bygga andra byggnader på din tomt.

När du tittar in i inventeringen kommer du att se många slots för olika saker. Och ett färdighetsträd som har fyra riktningar. Du väljer vilken du vill utveckla. Det är bättre att fokusera på ekonomin först, som ytterligare guld varje dag och färdigheter som påskyndar rörelsen, och sedan utveckla stridsfärdigheter.

Det finns många möjligheter. Det finns många olika butiker i staden i närheten. Med tiden kan du till och med skaffa ett husdjur som ständigt kommer att underhålla dig.

Dagen slutar klockan 12 på natten och vid det här laget är det bättre att vara hemma. Att sova på gator där monster kan ströva omkring på natten är ingen bra idé.

Spelet har multiplayer, så du kommer definitivt inte att bli uttråkad.

Sun Haven-nedladdning gratis på PC kommer tyvärr inte att fungera. Du kan köpa spelet på Steam-plattformen eller på den officiella webbplatsen.

Börja spela nu för att befinna dig i en färgstark magisk värld där du hittar många nya vänner och rolig underhållning!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more