Dina bokmärken

Stronghold: Definitive Edition

Alternativa namn:

Stronghold: Definitive Edition är ett klassiskt strategispel i realtid. Du kan spela på en PC eller bärbar dator. Grafiken ser imponerande ut, den är väldigt realistisk och detaljerad. Spelets röstskådespeleri gjordes av proffs och det märks, musikurvalet är trevligt och du kommer inte tröttna på det även om du spelar länge. Stronghold: Definitive Edition kommer att kräva en speldator då prestandakraven är ganska höga.

Spelet tar dig till det medeltida Englands vidder. Där väntar ett svårt uppdrag för spelare, under vilket de måste ta under sin kontroll ett land splittrat i många små kungadömen.

Detta är en svår uppgift eftersom härskarna i dessa länder inte vill lyda den högsta myndigheten och kan göra motstånd.

Det är bäst att utföra ett så viktigt uppdrag efter att ha slutfört flera träningsuppgifter under vilka du, med hjälp av tips, kommer att lära dig alla funktioner i kontrollgränssnittet i det här spelet.

Nästa kommer du att ha en resa full av faror, under vilken du kommer att behöva vara uppmärksam på många saker.

  • Utforska territoriet för att identifiera platser rika på naturresurser
  • Säkerställ säkerheten i din stad, bygg murar och försvarslinjer
  • Bygg nya verkstäder och fabriker, armén kommer att behöva vapen och rustningar
  • Forskningsteknik för att ge dig en fördel gentemot dina motståndare
  • Så fälten och skörda grödorna, ju mer befolkning i ditt rike, desto mer proviant behöver du
  • Vinn strider och fånga fiendens land för att förena landet under din kontroll
  • Var uppmärksam på diplomati, det är svårt att slåss med alla samtidigt, det är bättre att förvandla några fiender till allierade

Här listas de viktigaste aktiviteterna du kommer att stöta på när du spelar Stronghold: Definitive Edition på PC.

Som i många andra strategier kommer det att vara nödvändigt att fördela resurserna mellan olika verksamhetsområden korrekt.

I början vore det klokare att rikta alla medel till att stärka din stad och utveckla produktionen. Du bör inte heller glömma armén, annars kan en av motståndarna dra fördel av svagheten och attackera. Striderna äger rum i realtid. Planera allt i förväg för att inte slösa tid på att tänka på åtgärder. Spara ditt spel ofta och om saker och ting inte går enligt planerna, har du möjlighet att ladda din spara. Så du kan försöka, återigen ändra taktik och strategi tills du lyckas vinna.

Under strider får befälhavare erfarenhet och kommer att kunna agera mer effektivt i framtiden.

Du kan spela Stronghold: Definitive Edition lokala kampanjer offline, men för att slåss med andra spelare behöver du fortfarande en internetanslutning.

Stronghold: Definitive Edition gratis nedladdning på PC, tyvärr fungerar inte. Du kan köpa spelet på utvecklarens webbplats genom att följa länken på den här sidan eller på Steam-portalen. Börja spela just nu för att återställa ordningen och förvandla utspridda länder till ett starkt kungarike!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more