Dina bokmärken

Strategiskt kommando WW2: World at War

Alternativa namn:

Strategic Command WW2: World at War turbaserat strategispel som utspelar sig i händelserna under andra världskriget. Grafiken i spelet är förenklad och kanske kommer det att verka föråldrat för vissa. Du kan växla mellan 3D- och 2D-grafik, men det påverkar egentligen ingenting. Det musikaliska arrangemanget är lite bättre, men även här, med moderna mått, är inte allt så bra. Även om, som alla vet, huvudsaken i strategiska spel inte är en vacker bild och musikaliskt innehåll, utan allt annat i spelet är i sin ordning.

Händelser i spelet äger rum under vår tids största militära konflikt, vi pratar om andra världskriget. Spelets geografi täcker hela världen. Det ligger i din makt att förändra historien och göra de allierades seger ännu snabbare och mer övertygande. Men allt kan gå enligt ett annat scenario, som ett resultat av vilket ondskan kommer att vinna detta krig.

Du kan styra hela fronten, eller överföra kommandot över en del av de allierade styrkorna till datorn, och fokusera din uppmärksamhet på den mest intressanta delen av kartan.

Allt i spelet avgörs inte på slagfältet, diplomati är viktigt. Med detta kan du skaffa nya allierade och vända till synes hopplösa situationer till din fördel.

Utöver huvudscenariot finns det flera mindre. Du bestämmer vilken du vill spela. Dina arméer och fiendens arméer ställer upp slumpmässigt varje gång, så när du passerar igen kan allt gå helt annorlunda.

En del av kartan är dold av krigets dimma, så du kommer inte att kunna veta om motståndarens alla planer och handlingar, detta gör spelet mycket mer intressant och svårare. Fiendens intelligens är mycket hög i det här spelet, så du bör inte räkna med en lätt promenad. Du måste noga överväga varje steg och kunna förutse konsekvenserna.

Siffrorna på kartan är inte bara stridsenheter, de är hela arméer, bestående av ett stort antal stridsenheter. Därför kommer det inte att vara möjligt att snabbt lära sig och bilda en sådan enhet, det kommer att ta mycket tid och resurser. Försök att rädda dina enheter, fienden kommer inte att missa chansen att dra fördel av dina förluster, och du kanske inte har tid att skaffa nya fighters.

Det finns ett stort antal typer av trupper i spelet:

  • Aviation - tunga bombplan, jaktplan och till och med kända kamikazepiloter
  • Flotta olika fartyg och ubåtar
  • Infanteri av alla slag
  • Artilleri är den viktigaste typen av trupper i modern krigföring

Och många andra enheter.

Du kan se hur långt enheten kan avancera på fältet som består av hexagoner.

Det finns många viktiga ögonblick i spelet som kräver strategiska beslut som helt kan förändra historiens gång.

Det är möjligt att skapa dina egna scenarier och till och med modifiera spelet från grunden. Redaktören är ganska lätt att använda och kräver inga speciella färdigheter. Du kan till och med återskapa konflikter från andra perioder av historien.

Strategic Command WW2: World at War ladda ner gratis på PC, tyvärr, kommer inte att fungera. Köp spelet på Steams marknadsplats eller på den officiella hemsidan.

Börja spela nu för att fördjupa dig i de största striderna i historien och kunna ändra deras resultat!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more