Dina bokmärken

Strategiskt kommando: Amerikanska inbördeskriget

Alternativa namn:

Strategic Command: American Civil War är ett annat strategispel från serien. Spelet har inte den modernaste grafiken hittills, men i strategispel är detta inte huvudparametern.

Detta är ett turbaserat strategispel, men det ser inte mycket ut som hjältar eller liknande spel. Enligt min mening ligger brädspelet Risk närmast detta spel. Grafiken i spelet är mest som precis som brädspel.

Händelsen utspelar sig under inbördeskriget i USA. Detta är ett av de viktigaste historiska ögonblicken i denna supermakts liv, det var under den perioden som grunden lades för vad landet blev under de följande åren.

I spelet kommer du att vara:

  • Rekrytera trupper
  • Led arméer under strider
  • Bygga och hantera fartyg
  • Använd diplomati för att lösa olika problem

Detta är en kort lista över saker att göra i det här spelet.

När du har börjat spela Strategic Command: American Civil War, gör datorn det första draget, sedan kommer du att byta drag.

Intelligensnivån hos fienden i spelet är mycket hög. Du måste vara en riktig strateg för att kunna ta initiativet och vinna kampen.

Varje enhet på slagfältet har en separat token. Genom att välja den kan du se antalet actionpoäng, vilket avgör hur långt du kan röra dig i ett varv. Attacken i spelet är inte särskilt välanimerad, men detta är inte ett problem, det kommer inte att vara svårt att avgöra vem som vinner.

Med varje ny passage utplaceras trupperna slumpmässigt, därför kan det inte bli exakt samma kampanjer. Varje gång går allt annorlunda och detta kommer inte att låta spelet bli uttråkad snabbt. Du kan gå igenom det flera gånger.

Du kan spela upp huvudberättelsen eller välja sekundära, kortare kampanjer.

Även om du har valt huvudhistorien, betyder det inte att du hela tiden behöver ta itu med hela frontlinjen. Om du vill kan du överföra kommandot över en del av trupperna till datorn och koncentrera din uppmärksamhet endast på den sektor av fronten som intresserar dig för tillfället.

trupper skapas i spelet under lång tid. Dessutom tar denna process mycket resurser. Men här är varje stridsenhet en hel militär enhet.

När du får erfarenhet kommer dina krigare att bli starkare. Kommer att bli mindre sårbara för fiendens attacker och kommer i sin tur att kunna orsaka mer skada.

Förutom att föra krig ska diplomatin inte underskattas. En vältajmad vapenvila kan ge dig den tid du behöver för att förbereda dina arméer, eller till och med få användbara allierade.

Spelet har en mycket bekväm och intuitiv skriptredigerare. Tack vare detta verktyg kan du återskapa vilken strid som helst, från vilken period av historien som helst. Eller till och med komma på ditt eget manus. Utvecklare ger dig nästan obegränsade möjligheter.

Strategic Command: American Civil War ladda ner gratis på PC, tyvärr kommer det inte att fungera. Du kan köpa spelet på Steam-plattformen eller på utvecklarnas officiella webbplats.

Börja spela redan nu och få möjligheten att ta del av bildandet av vår tids starkaste land!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more