Dina bokmärken

Konstig brigad

Alternativa namn: Konstig brigad

Konstigt Brigadspel för äventyrssökande.

Studio Rebellion Developments är skaparen och utgivaren samtidigt som han introducerar sin nya spelprodukt. Hennes lagspel Strange Brigade är baserat på äventyr med element i en skytt. Den är baserad på en fantastisk historia om skattjägare med alla medföljande omständigheter. Åtgärden sker från en tredje part, och laget kan samtidigt vara upp till 4 deltagare. Spela spelet Strange Brigade kommer att finnas på sådana plattformar:

  • PlayStation 4
  • PC
  • Xbox One

Enter den gamla förbannelsen.

Händelser av händelser skickas till de bristfälliga territorierna i det brittiska riket. Detta händer på 30-talet av förra seklet, och även demoen är stylad som en film av dessa år. Det verkar som om du verkligen tittar på en äventyrsfilm eller nyhetsreform där viktiga händelser i expeditionen dokumenteras.

Download Strange Brigade kan vara från 2018, när dess release är planerad. Dessutom lovar företaget alla som pratar om sina nyheter för att skicka ut gratis spelkopior på dagen för utgivandet. De vars vilda fantasi transporteras bort i tider när äventyrare med ett sammanhängande lag gick på jakt efter gamla artefakter kommer att vara glada över det nya leksaken. Det finns allt som exciterar de rastlösa sinnena hos misslyckade resenärer:

  • Målade bilder av vilda djur
  • Förtrollande ruiner full av juveler
  • Forntida Curses
  • Hästing Hieroglyphs
  • Understående
  • Anfall av rebelmummierna
  • Färgglada strider

Detta visas faktiskt i handlingen, och du kommer inte att vara en ledig observatör av andra människors exploater, men du själv kommer att kunna fullfölja dem alla.

När arkeologerna upptäckte platsen för den gamla graven, där en mystisk artefakt begravdes, som har sökts under många år. I djupet av den ogenomträngliga djungeln samlades en särskild avdelning, sammansatt av representanter för olika yrken, för att göra expeditionen den mest fruktbara. Varje deltagare har unik kunskap och färdigheter, äger en viss uppsättning verktyg och vapen. Naturligtvis har de fått särskild träning, och i händelse av en kritisk situation kommer de att kunna arbeta tillsammans, men varje enligt sina talanger. Även om det finns fyra deltagare i gruppen kan det vara färre om du vill. Men om du bestämmer dig för att du klarar av uppgiften ensam, går du till tjocken alldeles ensam, men effektiviteten och chansen att överleva kommer att sjunka avsevärt.

Startar i Strange Brigade för att spela, hittar du ett flyg på ett flygskepp. När du befinner dig på rätt punkt, landar du med fallskärmar. Från det här ögonblicket börjar det mest intressanta. Du måste utforska alla de dolda hörnen av området på jakt efter tips om hur du hittar de viktigaste mystiska artefakterna.

Forntida för att gömma den, inte bara placerad i en av de avlägsna grottorna, utan också försvarad av en mörk förbannelse. Nu bevakas han av en armé av mytologiska varelser som leds av den egyptiska häxdrottningen. Det är nödvändigt att korsa vad som är tillåtet, hur de döda armén stiger från damm och ruiner. Det lämnar de mysiga krypterna för att förstöra de otäcka, som bestämde sig för att invadera sin helgedom.

B Strange Brigade du kommer att stöta på mumier, egyptiska gudar som Anubis och andra varelser. Väntar på dig återupplivad skräck för att överleva. När du kämpar med andra världsliga soldater, glöm inte att uppdraget anses vara uppfyllt endast i det fall då dess slutliga mål uppnås. Hitta en gammal relik och gå hem med den.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more