Dina bokmärken

Årstidernas berättelse

Alternativa namn:

Story Of Seasons-spel med en sagovärld där du måste utrusta din gård. Tecknad grafik, lite förenklad, men väldigt vacker. Ljudet är gjort med hög kvalitet, musiken är behaglig och ska inte störa spelarna över tid.

En fascinerande resa till en bosättning som heter Mineral Town väntar på dig. Din resa har ett slutmål, det här är en gård i närheten av denna stad som du ärver av din farfar. Huvudpersonen har inte varit i dessa delar sedan barndomen, åk dit med honom och ta reda på hur mycket allt har förändrats.

Gården har stått tom länge. Den äldre farfadern orkade tydligen inte hålla allt i gott skick och därför förföll hon.

Mycket arbete väntar dig:

  • Utforska området och hitta det överlevande verktyget
  • Rengör området runt gården från skräp
  • Renovera ditt hus så att du kan bo i det
  • Odla frukt och grönsaker

Detta är en liten lista med uppgifter som du kommer att börja spelet med. Men först efter att du har slutfört utbildningen för att bemästra enkla kontroller.

Staden i närheten av vilken din gård ligger är inte förgäves bär ett sådant namn. I närheten finns gruvor där du kan utvinna en hel del användbara resurser, och de kommer väl till pass under arrangemanget av gården.

Farming i spelet är inte helt normalt. Till och med frukt och grönsaker placeras i menageriet samt boskap, och det är inte bara. Växterna ser verkligen ut som riktiga djur. Ta väl hand om dem så kommer skörden att glädja dig.

Gå runt i området för att ta reda på vilka dina grannar är. Skaffa nya vänner. Du kände säkert många av dem redan i barndomen, när du besökte din farfar. Ibland kan du få ytterligare uppgifter från dem och hitta köpare till gårdsprodukter. Ge presenter för att få vänner.

produktionskedjor kan vara ganska långa. Skörden är bara det första steget. Vidare kan allt detta användas för att producera användbara och värdefulla föremål.

Dessutom finns plats och matlagning. Förbered läckra och näringsrika måltider från skördade produkter. Kom på nya recept och tjäna ännu mer när du säljer.

Om du är trött på överflöd av saker på gården kan du ta en paus och fiska. Gå till dammen och vila samtidigt som du skaffar fisk som inte blir överflödig i hushållet.

För att bli frisk får du möjlighet att ta ett dopp i den lokala varma källan. Denna procedur kommer att ha en mycket positiv effekt på huvudpersonens välbefinnande.

Förutom vänskap kan du ha ett romantiskt förhållande. Hitta en kompis i stan och bilda familj. Med tiden kan du till och med få barn.

Förvandla en förfallen gård till en riktig familjeegendom som dina ättlingar kommer att vara stolta över. För att det ska hända, skynda dig och vila medan du spelar Story Of Seasons på kvällarna.

Story Of Seasons laddas ner gratis på PC, tyvärr finns det ingen möjlighet. Du kan köpa spelet på Steam-plattformen eller genom att besöka den officiella webbplatsen.

Om du gillar gårdar, installera spelet just nu och åk till en mysig stad mitt i magisk natur!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more