Dina bokmärken

stormskott

Alternativa namn:

Stormshot är en ovanlig mobilstrategi. Spelet har bra grafik, högkvalitativ röstskådespeleri och trevlig musik.

Spelet börjar med att du anländer till en mystisk skattö. Det första steget är att slå sig ner där och bygga ett basläger.

  • Erövra nya landområden
  • Uppgradera lägret
  • Hitta gömda skatter
  • Besegra fiendearméer
  • Spela minispel
  • Hämta resurser

Dessa och många andra uppgifter kommer att vara din uppgift i det här spelet.

Ledare kommer att behövas för att leda arméer. Var och en av dessa hjältar har sin egen unika uppsättning färdigheter som gäller alla krigare under hans ledning.

Slag med fiendens arméer och barbarer som bebor öns vidsträckta storhet äger rum automatiskt. Resultatet av striden avgörs av antalet och styrkan på krigare som leds av din hjältebefälhavare.

Du kommer aldrig att tröttna på att spela Stormshot, för tillfället finns det mer än trehundra nivåer i spelet. Du behöver inte göra samma uppgifter om och om igen.

Öns yta är täckt av dimma och döljer både horder av fiender och otaliga rikedomar, såväl som sällsynta artefakter.

Periodiskt, under dina resor, kommer du att utmanas i form av minispel där du måste vara smart och hitta ett sätt att träffa fienden innan han kan göra detsamma.

Varje skatt från de antika havsgudarna du hittar kommer att göra dina trupper starkare. Ju fler av dessa artefakter du får i dina händer, desto lättare blir det att hantera fiender.

Befästa ditt citadell, annars kommer dina hjältar inte att ha någon plats att återvända till och du kommer att bli besegrad om den erövras av fienden.

Var noga med att ständigt utöka det kontrollerade territoriet. När allt kommer omkring kommer det att finnas fler och fler trupper under ditt ledarskap, och de kommer att bli starkare, vilket innebär att det kommer att finnas mycket resurser för deras underhåll och rekrytering av nya fighters.

Skaffa vänner över hela världen, chatta med vänner och arbeta tillsammans för att slutföra uppgifter där du inte kan göra det ensam.

Spelet får ofta uppdateringar där utvecklare lägger till nya nivåer, uppgifter och fixar buggar.

I spelet kommer du att få dagliga och veckovisa inloggningsbelöningar, och till helgerna kommer du att ha möjlighet att delta i speciella evenemang och få unika belöningar.

I spelbutiken kommer du att ha möjlighet att köpa guld och andra värdefulla resurser för pengar, vilket hjälper dig att nå framgång i spelet snabbare. Och otroligt starka hjältar kommer att göra dina arméer nästan oövervinnerliga. Men att göra inköp är inte obligatoriskt, du kan spela utan det, men utvecklarna kommer definitivt att vara glada över att få ekonomisk tacksamhet från spelarna. Butikens sortiment uppdateras dagligen och ibland finns det väldigt lockande erbjudanden och kampanjer.

Du kan ladda ner

Stormshot gratis på Android här genom att klicka på länken på den här sidan.

Börja spela och bli den största krigaren i den magiska världen! Få otrolig kraft och kraft tack vare uråldriga artefakter!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more