Dina bokmärken

Elemental Lords

Alternativa namn: Stormriders

The Elements Lords återupplivade legend

Spelet av Elementsherrarna skapades för dem som gillar att styra hela spelprocessen på egen hand, helt nedsänkt i den virtuella världen. I detta projekt måste spelaren mäta Kong-fus slagsmål med sin karaktär, bli en modig fighter på sidan av gott och slåss med onda arméer och monster.

I kärnan av tomten ligger legenden om Vind och moln, spelaren har ett utmärkt tillfälle att bli en del av denna forntida legend och åka tillbaka till den magiska världen fylld med s

spännande äventyr. I iPlayer är mästarna av element av kampsport utanför mänskliga förmågor, en karaktär kan uppnå en sådan excellens att naturens krafter kommer att börja lyda honom.

Multiplayer rollspel är otroligt färgstarkt, väl genomtänkt och utformat så att spelaren kommer att få mycket nöje i detta fantastiska universum.

Möjligheter i spelet Lords of the Elements

I projektet är det nödvändigt att registrera Lords of Elements, som i andra webbläsarspel, för att göra det mycket enkelt, du måste ange i form av en e-postadress och tänka på ett lösenord. Registrering kan också göras med hjälp av ett socialt nätverkskonto. Efter det här svåra förfarandet kommer spelaren att öppna världens strider, fantastiska uppdrag och stridshandlingar.

On användarens valmöjlighet erbjuder projektutvecklarna fyra tecken, var och en har sin egen historia, har unika förmågor och tar sin plats i legenden:

  • Oblako - namnet på den kallblodiga krigare,
  • Wind - en hjälte, välvårdande vapen och innehavare av ett stort hjärta,
  • Yasinka - Lojal och stark hjältinna i legenden,
  • Drömmen är en underbar krigare.

Efter att ha valt en karaktär väljer spelaren sin roll i legenden och kompetensen och ödet i hans hjältemodell, där han måste upptäcka nya länder, fria städer från skurkar och kamp med blodtörstiga monster beror på det.

Projektförfattarna har involverat spelaren maximalt i händelserna, spelet är mycket dynamiskt, där varje kamp äger rum under spelarens kontroll, det finns inga tråkiga turbaserade kampstrategier, så spelaren ska ha en bra reaktion och fatta beslut snabbt. Det finns också zoner i projektet där spelare möts i strider med varandra, till exempel i en strävan där du behöver fånga brandmakar. I tävling med riktiga motståndare måste du visa all färdighet och skicklighet i fingerfärdighet.

Även de mest erfarna spelarna i Lord of Elements-projektet kommer vara svåra att spela på egen hand, så utvecklarna har gett lagspelfunktionen. Användare kan förena sig i guild, tillsammans är det mycket lättare att klara ett stort antal attackerande fiender. Ju fler spelare i truppen desto starkare är han och laget får ytterligare erfarenhet. Vänner i spelet behövs inte bara för att utbyta gåvor och be om hjälp, men också för att öka dina karaktärers färdigheter och utveckla det snabbare.

En annan stor egenskap i spelet är att innan du lämnar projektet kan spelaren sätta tecknet i meditationsläge. I detta tillstånd kommer hjälten att slutföra uppdrag och samla kampupplevelse, för vilken han kommer att tjäna anda poäng. Tack vare andens styrka kan olika färdigheter förbättras, och här, förutom de vanliga färdigheterna i attack och försvar, finns det också möjlighet att styra naturens krafter.

Teckenförbättringssystemet och spelet i sig är så väl genomtänkta av författarna att spelaren inte kommer att förbli likgiltig för detta projekt, och fantastiska specialeffekter och ljudinnehåll kommer att ge ett tillstånd av fullständig nedsänkning i en annan verklighet.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more