Dina bokmärken

Stormbound: Kingdom Wars

Alternativa namn:

Stormbound: Kingdom Wars är en ovanlig kortstrategi som du kan spela online. Spelet är tillgängligt på mobila enheter som kör Android. Grafiken är vacker i en unik stil, 3D. Det musikaliska urvalet är trevligt.

Din uppgift i det här spelet blir att utveckla ditt kungarike, för vilket du kommer att behöva slåss mot många motståndare och leda krigare under strider.

Innan du gör detta, gå igenom ett kort träningsuppdrag för att bemästra kontrollerna perfekt. Gränssnittet är tydligt och enkelt så det blir inga svårigheter.

Det finns mycket att se fram emot när du spelar Stormbound: Kingdom Wars:

  • Välj ett av de fyra kungadömena som finns i spelet
  • Skapa en armé där krigare med olika talanger kommer att slåss
  • Samla en samling kort, ju fler kort, desto större urval av fighters tillgängliga för ditt lag
  • Kämpa mot fiender online
  • Uppgradera dina fighters när de får ny erfarenhet i strid

Ovan ser du en ofullständig lista över saker att göra i detta spännande spel.

Starta spelet med begränsade resurser, ha bara grundläggande krigare till ditt förfogande. Spela Stormbound: Kingdom Wars kommer att vara intressant för alla, eftersom det finns flera tillgängliga lägen, testa ett annat om du tröttnar på ett.

Med tiden kommer det att vara möjligt att skaffa nya kort och förbättra din trupp. Nyckeln till framgång är rätt strategi under strider. Hur du går tillväga beror helt på dina preferenser. Om det är för svårt för dig att bygga ett starkt däck, leta efter färdiga lösningar på Internet. Senare, när du förstår spelmekaniken, kan du göra ändringar i truppens sammansättning.

Kort kan förbättras och på så sätt förbättra krigarnas förmågor. Det finns en möjlighet att hjälpa soldater att lära sig ytterligare färdigheter.

Arméernas placering på slagfältet påverkar också resultatet under striden.

När din skicklighet ökar kommer systemet att matcha dig med svårare motståndare, men priserna och erfarenheterna kommer också att öka.

De mest ihärdiga spelarna som besöker Stormbound: Kingdom Wars Android dagligen kommer att ha möjlighet att vinna värdefulla priser för att slutföra uppgifter.

På helgdagar förvandlas spelet, temaevenemang hålls med intressanta belöningar som du inte kommer att kunna vinna vid andra tillfällen. Följ utgivningen av uppdateringar för att inte missa dessa evenemang.

Spelbutiken låter dig köpa krigarkort, förstärkare och andra användbara varor för spelvaluta eller riktiga pengar. Under försäljning finns ett system med rabatter och du kan köpa med betydande besparingar. Det är inte nödvändigt att spendera pengar, det beror på din önskan. Utvecklarna kommer att vara tacksamma för ditt ekonomiska stöd; de förbättrar regelbundet spelet och lägger till nytt innehåll.

Innan du börjar måste du ladda ner och installera Stormbound: Kingdom Wars. Under spelet måste enheten vara ansluten till internet.

Stormbound: Kingdom Wars kan laddas ner gratis på Android med hjälp av länken på den här sidan.

Börja spela just nu för att samla en stark armé och skapa framgång till ditt valda kungarike!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more