Dina bokmärken

stålhöjning

Alternativa namn:

Steelrising är ett fantastiskt action-RPG. Här kommer du att se otrolig kvalitetsgrafik. Musiken är mycket väl vald, röstskådespeleriet är realistiskt.

Handlingen utspelar sig i en alternativ verklighet, där mekaniken under medeltiden utvecklades till högsta nivå. Du måste bli en deltagare i revolutionen i Frankrike.

Kung Louis 16 har blivit galen och terroriserar stadens befolkning med automater som han kontrollerar. En vanlig människa kan inte klara av dessa själlösa mekaniska krigare.

Men lyckligtvis för vanligt folk har en ny typ av automat som kallas Aegis skapats. Det är dem du måste hantera och ta dig igenom hela Paris för att förstöra huvudskurken.

Slagsmålen som du kommer att delta i är extremt spektakulära, och de mekaniska bossarna som huvudpersonen måste slåss med kan ingjuta rädsla hos vem som helst.

Det är bara du som bestämmer hur du ska slåss:

  • Formidable Warrior
  • Courageous Defender
  • Dödlig dansare
  • Elementalist

Varje kampskola har sina egna styrkor och svagheter, under spelets gång kan du bestämma vilken du gillar bäst. Du kan spela Steelrising och uppnå revolutionens seger genom att använda någon av stridsskolorna.

Men inte bara snabbhet och styrka avgör resultatet av kampen. Var smart, använd de omgivande föremålen för att få en bättre position under attacken, eller för att förhindra att fienden attackerar dig.

De flesta av cheferna är mycket starkare. I inget fall bör du stanna på plats under en längre tid, annars kommer du att förstöras. Ibland kan det verka som om fienden är för stark, men var och en av dem har svagheter, din uppgift är att hitta dem. Experimentera med olika taktiker och du kommer definitivt att vinna!

Utforska varje hörn av upprorsstaden. Besegra fiender för att bli en mer erfaren fighter och låsa upp nya färdigheter eller förbättra tillgängliga. Hitta resurser och gör Aegis ännu dödligare med bättre vapen och mer.

Att röra sig i staden är som parkour. Det är inte bara tråkigt att springa eller gå från en punkt på kartan till en annan. Du kan använda alla föremål på gatan medan du rör dig. Gör spektakulära hopp och volter. Använd fordonen du möter för att röra dig ännu snabbare. Hoppa på vagnarna och förkorta vägen på detta sätt.

Även om det som händer i det alternativa universum skiljer sig mycket från hur det var med oss, finns det ändå många likheter mellan våra berättelser.

Under spelet kommer du att få möjlighet att träffa och kommunicera med många historiska personer från den tiden. Här kommer du att se Robespierre, träffa Lafayette och till och med prata med Marie Antoinette.

Ta reda på vad som motiverade dessa individer att göra vissa saker. Lösa upp konspirationerna och stoppa skurken som på egen hand håller hela landet i rädsla med hjälp av mekanismer!

Steelrising ladda ner gratis på PC, tyvärr finns det inget sätt. Du kan köpa spelet på Steam-portalen eller på den officiella hemsidan.

Börja spela just nu, revolutionen behöver dig!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more