Dina bokmärken

Steam World Build

Alternativa namn:

SteamWorld Build är ett spännande ekonomiskt strategispel med stadssimuleringselement. Mycket färgstark, vacker 3d-grafik i tecknad stil kommer att glädja spelarna. Musiken är rolig och karaktärerna uttrycks med humor.

I det här spelet blir du borgmästare i en liten bosättning. Dess invånare kallar sig ångbåtar. Under bosättningen finns en övergiven gruva som innehåller en massa nyttiga saker enligt legenderna.

Du kommer bara att börja spela SteamWorld Build efter att ha slutfört en kort handledning. Detta kommer snabbt att lära dig hur du interagerar med spelets gränssnitt. Det blir lätt att spela med musen och tangentbordet eller handkontrollen du väljer.

Därefter kommer du att ha många saker att göra:

  • Utöka din stad när befolkningen ökar
  • Utforska gruvan och hitta användningsområden för dess dolda teknologier
  • Gräv ner i gruvan för ännu fler upptäckter
  • Ge skydd åt gruvarbetarna och befästa murarna i tid

Under spelet är huvuduppgiften att se till att steambots inte behöver någonting, och staden expanderar. Det kommer att vara ganska lätt till en början. Ny teknik som erhålls genom utforskningen av gruvan gör att du kan bygga den nödvändiga växande bosättningen. Men allt är inte så rosenrött, eftersom det fördjupas, måste mer ansträngningar läggas på att stärka väggarna, annars är kollapsar möjliga. Men detta är inte den största faran.

Farliga varelser vistas i djupet av jorden och kommer att jaga dina arbetare. Ju mer du tränger ner i djupet, desto farligare varelser kan du möta där.

Uppgradera produktionsbyggnader för att skapa effektivare verktyg och vapen för försvar. Teknologier som erhålls från tarmarna kommer att hjälpa detta. Glöm inte att ta hand om stadens angelägenheter, ägna inte all uppmärksamhet bara till gruvan. Alla invånare har bostadsbehov och mat, och allt fler ansträngningar måste göras för att skaffa det nödvändiga, eftersom bebyggelsen ständigt växer. För att invånarna ska ha roligt kommer det att behövas teatrar, cafeterier och till och med religiösa byggnader.

Ha inte bråttom att fördjupa gruvan, kanske någon gång skulle det vara bättre att pausa, samla mer styrka och resurser för ytterligare avancemang. Så fort du tränger in djupare måste du ta hand om skyddet från invånarna i djupet, och om du inte har tillräckligt med styrka för detta kan allt sluta illa.

När du utvecklas kommer du att behöva nya resurser som kommer att bli svårare att få tag på. Kedjorna för att få dem kräver att du är kvicktänkt.

Det finns fem svårighetsgrader. Tack vare detta kan alla välja den mest lämpliga och spela bekvämt.

Utforska fem SteamWorld-inspirerade kartor och ta reda på vilka hemligheter de döljer.

SteamWorld Build-nedladdning gratis på PC kommer tyvärr inte att fungera. Du kan köpa spelet på Steam-portalen. Ganska ofta säljs spelet med rabatt. Se priset om du vill spara.

Börja spela just nu för att hjälpa ångbåtarna att bygga sina drömmars stad och upptäcka hemligheten bakom den antika gruvan!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more