Dina bokmärken

Steamcraft

Alternativa namn: Steamcraft

Steamcraft Game - Browser shooter på bilar med en ångmaskin. Spelet är gjord i steampunkens genre.

Plot av spelet Steamcraft

Plot berättar om två uppfinnare. Under det sista kvartalet av 1800-talet drack engelskmannen William Howard och hans vän James Woutt i en av restaurangerna i utkanten av den brittiska huvudstaden. Samtalet var intressant: en ny uppfinning av tiden - ångmotorer. Under den aktiva diskussionen hade de en idé. Det var att om du kombinerar bilarna med en ångmotor med gladiatorfights, får du något intressant. Det skulle också vara intressant om någon skapar ett mästerskap i dessa strider, vilket så småningom kan bli internationellt. Och internationella turneringar är ett sätt att tjäna pengar, med hjälp av investerare och ett stort antal fans.

Och här har Howard kommit och varför ska de inte själva organisera internationella turneringar bland ångmotorer och erbjuda sin idé till en vän. Han gick lyckligt med.

har blivit år 1881. Nu visste William Howard och James Watt hela världen, för att de var de främsta i den internationella ångfartygsföreningen. (Förkortning - FISA). Denna grupp var känd över hela världen. Det bestod av arrangörerna av striderna, medlemmarna i panelen av domare och näringsidkare detaljer. Ångfartygsmästerskapen har blivit mycket populära över hela världen. Nästan i varje storstad var en arena som slogs på ångfartyg. Arenaen var mycket större än Colosseums stora amfiteater. Sådana arenor byggdes, ofta i utkanten av staden, eller allmänt utanför staden. Anledningen till detta är deltagarna i striderna - bilar med riktiga vapen ombord. För att bli en mästare i ångfartyg måste du slå varje motståndare.

World Steamcraft

Hvis du vill känna dig själv i rollen som en deltagare i det här fallet, var noga med att spela iPlayer Steamcraft på vår hemsida. I spelet kan du bygga din egen unika bil som kan flyga eller åka. Om du inte vill skapa din bil själv kan du köpa en bil i butiken. I det kan du inte bara köpa en färdig bil, utan också köpa vissa delar. Du kan också sälja oönskade auto delar för att tjäna pengar, köpa huvudvapnet, eller måla din bil.

I ångfartygens värld möter du:

 • Kämpar mot ångmotorer
 • Many Fields
 • A olika maskiner och typer av vapen
 • Wonderful Graphics
 • Väderförändringar, dagar
 • Team strider med friends
 • Väljande av motståndare till din level
 • Bright explosions

Steamcraft-spel, du kan på vår hemsida, för detta måste du utföra flera åtgärder, som inkluderar Steamcraft-registrering. För att göra detta måste du utföra flera steg:

 • Enter e-post i det tilldelade för detta fält
 • Tänk på ett spelnamn
 • Work ett lösenord
 • Samtycker till rules

After registrering, kommer du att kunna börja dynamiska och snabba slag i en slumpmässig arena. Välj vilken tid på dagen, oavsett natt eller dag. Du kan skapa ditt eget lag, som dina vänner kommer att gå in för att förena i strider mot dina rivaler. Under striden, demontera fienden på detaljerna, du kan avskräcka ditt motståndshjul, huva eller huvudvapnet. Med hjälp av kritisk skada finns det möjlighet att avsluta din motståndare!

. Möt dina fiender i ångmaskinmaskiner nu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more