Dina bokmärken

Tillståndets överlevnad

Alternativa namn: State of Survival

State of Survival på PC - post apocalypse är ingen anledning att ge upp

En obanal strategi i världen för överlevnad efter apokalyps. Här har människor tappat hopp och tro. Att överleva blir svårare. Resurserna är knappa. Det är inte klart vad man ska göra. De behöver en ny ledare, stark och oberoende, som vet vad de ska göra och hur. Prova dig själv som räddare och asylbefälhavare. Bygg och utveckla det. Utforska närliggande territorier, upptäck nya, leta efter överlevande och slåss fiender. Den här världen är öppen för dig. Allt är möjligt här. Det viktigaste att komma ihåg, svagheter hör inte här. Endast de starka kommer att vinna och överleva. Normalt naturligt urval.

: State of Survival - spelets början

Berättelsen om post-apokalypsen, konstigt nog, började på Halloween. Världen var inte redo för detta. Invasionen av zombies har förändrat oss. Människor började förena sig i samhällen och bygga skyddade städer. Världen kommer inte att vara densamma. Men vi kommer att överleva ändå.

En liten grupp överlevande flyttar runt i staden. En hund springer upp till dem och skäller. Han verkar vilja säga något. Faktum är att framför flera zombies attackerade flickan hanterade hon dem perfekt utan din hjälp. Men inte så enkelt. Det finns fortfarande döda framöver. Vi går samman och försöker slå tillbaka. Din karaktär med en pistol, en flicka Maddy med en armbåge. Det finns för många döda människor, använd karaktärens skicklighet och installera en torn - en automatisk pistol med stor kaliber, hanterar zombies perfekt. Maskinpistolen skjuter väldigt högt och lockar fler och fler monster, använd Maddys "ljudgranat". Maddy ringer din grupp att följa henne till sitt skydd, för det är inte långt ifrån denna plats och du kan söka tillflykt där. Andra överlevande träffar dig i skydd. De är inte så glada över din ankomst. Men för att överleva är det nödvändigt att förena, och det finns inte tillräckligt med arbetande händer, du är kvar. Särskilt eftersom du hjälpte Maddy kommer de att ta hand om dig.

Här och din bekantskap med spelet börjar. Skyddet är litet, men i dina händer gör det mysigt och skyddat. Först är din trupp hungrig och måste matas. Bygg en gård för att odla grönsaker. Vi klickar på byggmenyn längst ner till höger och klickar på gården, sedan väljer vi bygg- och byggplatsen - det är enkelt. Därefter behöver vi ett träd för konstruktion av defensiva strukturer. Vi går till konstruktionsmenyn och väljer ett trädlager. Inte alla gillar att du bestämmer dig för att bosätta dig i deras läger, men tillsammans är det säkrare.

Inte långt från lägret kraschade en helikopter, du måste kontrollera det, kanske någon överlevde. Människor i lägret är inte särskilt oroliga för säkerheten och försöker helt enkelt förstöra de döda, även om du föreslog att du vidtar eftertänksamma åtgärder så att det inte finns några skadade. Det är för många döda och de levande reträtten bakom murarna. För att återställa förluster bygger vi kaserner och utbildar nya krigare. Under tiden bestämmer din hjälte och den räddade Maddy på en sort utanför muren för att förstöra en av de döda cheferna, utan vilka det blir lättare för zombierna att döda. Striden äger rum på den plats där du kontrollerar karaktärerna, använder deras förmågor och förstör angriparna. Så snart fiendens livslinje sjunker till noll, vinner du. Ta belöningen tillbaka till väggen.

Efter att ha hanterat monster i helikoptern utvidgar vi skyddets territorium. Helikoptern är hårt skadad, radaren fungerar inte. För att fixa det behöver du ett laboratorium. För att göra detta, öka tillflyktsnivån och utforska de närliggande territorierna - rädda överlevande och rensa zombies gator. Detta gör att vi återigen kan utöka vår fästning och öppna ett laboratorium. Dr. Yamazaki, som är redo att samarbeta med dig, kommer ut ur det. Det hjälper till att återställa helikopterradaren, med sin hjälp kommer det att vara möjligt att fånga signalerna från de överlevande. På detta slutar den första delen av prologen från spelet State of Survival. Resten är upp till dig.

State of Survival nedladdning - början på din resa

Följ länken och installera BlueStacks - en emulator för Android, vi kommer att spela spelet genom det. När du har installerat emulatorn anger du dina gmail-data, letar efter spelet på Google Play (allt görs i emulatorn), laddar ner det och spelar State of Survival på PC: n. Under spelet kommer du att vara engagerad i följande:

 • utveckla skydd
 • till huset
 • undersöka ny teknik
 • för att anställa kämpar för skydd
 • för att utvinna resurser
 • rädda de överlevande
 • utvidga territorium
 • utforska närliggande skyddsrum
 • förstör zombies
 • slåss med cheferna
 • pumpar över hjältar

Som ni ser kombinerar State of Survival inte bara strategi, utan också RPG, strider och slagsmål, konstruktion och mycket mer. Om du är en fan av post-apokalyptiska spel, se till att ladda ner och installera.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more