Dina bokmärken

Förfallodag 2

Alternativa namn: Förfallodag 2

Game State of Decay 2 Välj liv!

Decay 2 är en efterlängtad fortsättning av den välkända första delen, som har ett stort antal fans. I den nya versionen föreslår författarna att fortsätta äventyren i en värld som är dumpad i fullständigt kaos. Vetenskapens utveckling har fört mänskligheten till apokalypsen, människor blev till zombier utan liv, känslor och några restriktioner. Även de som fortfarande har sina hjärtan att slå, har upphört att vara människor i vanligt bemärkelse, deras mål är att överleva, därför finns inga moraliska principer och lagar gäller inte. Allt kretsar kring det enda målet att inte bli de döda.

Som utvecklare lovar att spela spelet Decay 2 kommer att finnas tillgängligt från olika enheter, det är tillgängligt för PC under Microsoft Windows 10 och Xbox One. Information om den nya lilla, men med förtroende kan vi prata om fortsättningen av storylinen. Den virtuella världen blir ännu mer farlig, och det kommer inte att finnas tillräckligt med resurser för att alla ska överleva. Fiender kommer inte bara att återuppstå lik, men också överlevande. Du kan bara lita på sanna vänner, de galna invånarna i denna postapokalyptiska värld är ännu mer farliga än zombier, de är redo att gå för något trick, meanness och grymhet för vinstens skull för att ta bort de varor som går så svårt.

Meddela spelet som en klient, för att ta vägen för kampen kommer det att vara nödvändigt att ladda ner State of Decay 2, och därefter måste du godkänna tillståndet. Efter dessa inte knepiga förfaranden öppnar en otrevlig och fruktansvärd värld framför spelarna, där varje person har sin egen överlevnadsstrategi.

Funktioner Decay 2.

Spelutvecklare lovar en öppen virtuell värld ännu mer än i föregående del, och i den var det 16x16 kilometer. Grafiken ska också träffa spelarna med realism och kraftfulla specialeffekter. Beroende på den valda strategin kan du spela i State of Decay 2, både självständigt och i kompis med vänner. Varje tecken har sin egen uppsättning personliga egenskaper:

  • Utseende;
  • Personality;
  • Färdigheter;
  • Kunskap.
100 tusen. En del av dem är tillgänglig vid det inledande valet, och vissa färdigheter måste erhållas, steg för steg. Innovation i detta spel är att förutom valet av hjälte personuppgifter, såsom yrke, kompetens och karaktär, har de också nackdelar. Så till exempel kan en hjälte vara benägen för alkoholism eller till och med vara en drogmissbrukare, eller kan helt enkelt panik i en svår situation.

lägen i spelet är två vägar av loners och ett samhälle med fyra tecken. Företaget kommer att vara helt unikt, och följaktligen är deras historia densamma. För att kunna flytta i spelet måste du ta hand om de mest nödvändiga vapen, mediciner, mat, vatten och naturligtvis en väl befäst bas, helst med ett tak över huvudet och säkerhetsfaciliteter. I detta universum är resurserna mycket begränsade, att få dem förankrade i ett område kommer inte fungera, varför författarna har byggt upp ett brett spektrum av kommunikationer. För det första är det lättare för laget att slåss, för det andra är det möjligt att förena med andra lag, och för det tredje kan förvärv av nya länder mötas både vänliga allianser och mycket aggressivt sinnade. Och med vissa kommer det att vara möjligt att ingå ett ömsesidigt fördelaktigt avtal och sälja eller köpa överskottsresurser.

Lagarbete kommer inte att begränsas genom att välja ett multispelarmodus, ett kooperativ med fyra tecken, de kan enkelt delas för att uppnå gemensamma mål, till exempel en för att täcka bakåt, två kommer att leta efter den nödvändiga affären som har överlevt, och den fjärde kommer att spela rollen som förare som väntar på kamrater.

Buy State of Decay 2 kan vara redan i juni 2017, medan utvecklarna delar väldigt blygsam information och spelgemenskapen är förlorad och misstänker nya utgåvor.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more