Dina bokmärken

Stjärnstall

Alternativa namn: Stjärnstall

Star Stable-spelet är en underbar onlinevärld som lockar sanna hästkännare och allt som kan kopplas till dem. Sedan urminnes tider har de trots allt varit följeslagare till människor. Spelet är avsett för spelare från alla delar av världen för vilka ridning är en favoritsysselsättning eller för de som gillar att se hästarnas nåd.

B Star Stable Du kan njuta av möjligheten att utforska denna fantasivärld, rida på din favorithäst. Du kommer att få möjlighet att ta hand om henne, lösa olika uppdrag och delta i tävlingar. Och studera även den episka världen.

Det primära målet med Star Stable online är att delta i en rad linjära uppgifter som hjälper dig att bättre bo här och utforska den här världen. De kommer också att göra en kort utflykt till historien om giriga affärsmän som bestämde sig för att göra sig av med stånden. Du kommer att behöva stoppa de olyckliga planerna från dessa affärsmagnater, öka din upplevelse, utveckla och upptäcka nästa avsnitt under spelet. Och uppdragen kommer definitivt att imponera på dig här är de väldigt charmiga och enkla, vilket kommer att glädja spelaren som bestämmer sig för att koppla av efter en arbetsdag med sin familj.

personer i alla åldrar kommer att kunna vara med och spela Star Stable. Det är värt att notera att valet av namn endast är möjligt från de som presenteras i förväg. Utvecklarna förklarar detta faktum med det faktum att mycket unga användare som inte är bekanta med läsning och stavning är intresserade av spelet. Efter valet av huvudkaraktären måste du bestämma dig för ditt fäste.

Star Stable online är inte ett typiskt spel för vår tid huvudpersonen (det är värt att notera att han är en liten flicka) måste väljas från en mycket imponerande samling av modeller. Hästars yttre attraktionskraft är på en mycket hög nivå. Det fina med Star Stable online är att du inte behöver ha en kraftfull dator. All hantering är på en mycket tillgänglig nivå för alla användare. Hästen styrs med hjälp av musen, som snabbar upp eller saktar ner, och med tangentbordsknapparna.

För att spela Star Stable-spelet måste du besöka spelets officiella hemsida och gå igenom en snabb och enkel registreringsprocess, varefter du omedelbart kan börja spela. För att registrera dig i spelet måste du fylla i följande fält:

  1. Ange din e-postadress;
  2. Bekräfta den angivna e-posten;
  3. Ange lösenord;
  4. Ange ditt fullständiga födelsedatum;
  5. Bekräfta att du accepterar användaravtalet;
  6. Klicka på knappen Skapa konto;
  7. Aktivera det här kontot med din e-post.

För att sammanfatta kan vi säga att Star Horseshoe-spelet kommer att ge dig trevliga stunder. Det kommer att ladda dig med positiv energi, låta dig slappna av lite och ha kul. Känn verkligen hur det är att vara ryttare och även utföra olika handlingar.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more