Dina bokmärken

Stjärna spöken

Alternativa namn: Stjärna spöken

Game Star Ghosts: strider i solsystemet

rymdutrymmen visar sanna kommandon, och Star Ghosts-spelet har blivit den inofficiella fortsättningen av de berömda Space Rangers. Utvecklarna bekände sig själva att de tog Kaliningrads författare till Kirgizistan som grund för sin produkt. Men jag måste säga att Star Ghosts är mycket mer intressant att spela. Från de första minuterna träffar denna roliga dig en mättnad av handlingar. Du kastas in i det första uppdraget, där du måste förstöra fiendens fartyg och komma till grindarna.

Spaces of Space ser livligt ut - små shuttles flyger runt och imponerande kryssare smittar, asteroider och fragment av användbara mineraler flyter långsamt. Missa inte chansen att välja dem - vissa kommer att vara användbara för bränsle, andra kommer att återvinnas för andra behov.

Dina åtgärder kommer att skickas av operatörer från stationen, varning om faran eller indikeringen av rörelsen. Och det är lättare att styra fartyget - klicka på den punkt som anges med pilen med musen och du kommer säkert till adressen.

I spelet finns det tre fraktioner:

  • Avrora
  • Titan
  • Phoenix

För deras kämpar, kommer de och mamma och pappa göra allt som behövs, och i gengäld kräver de det obestridliga utförandet av order. De skiljer sig bara i utseende och typer av rymdfarkoster. Studera deras principer och synpunkter innan du väljer vilken fraktion att gå med.

Big skepp stora möjligheter

Den verkliga överraskningen av spelet är att i Star Ghosts är registrering inte nödvändig, eftersom processen börjar omedelbart. Och här är du piloten av en liten busstransport och kring oärlig skönhet och överhängande fara. Naturligtvis vill du snabbt överföra till ett imponerande slagskepp, men för det här måste du kompisera, spara upp lite erfarenhet och lite pengar. Hur man gör det här? Precis som i andra webbaserade leksaker:

  • Torgovat
  • Utför uppgifter
  • Att delta i kampoperationer

Up till det ögonblicket, när du sätter dig ner på ett brant fartyg, kommer den nuvarande vården inte att störa, eftersom du måste gå till många strider. Stärka rustningen, uppgradera motorn, installera kraftfulla vapen och ett tillförlitligt skyddsfält, skapa ett rymligt bagageutrymme. Kasta inte bort gamla delar om du behöver dem i onödan, du kan alltid sälja dem på marknaden.

Det är omöjligt att lista alla aspekter av modernisering, eftersom det finns mer än hundra av dem. Tänk dig hur många möjligheter Star Ghosts öppnar för dig - det här är verkligen en kosmisk skala.

Vill skjuta, skjut

. Ett inslag i gameplayen är förmågan att attackera även nybörjare, vilket leder till en nervös uppdelning. Långt från alla utvecklare tillåter sig en sådan frihet, men det finns något i det, till exempel att höja sin egen ChSV.

Generellt stannar spöken inte om möjligheten att skjuta under alla omständigheter. Trött på tröga relationer med en granne? Förklara honom ett krig. Du kan mäta din styrka genom att gå med i masskamp och delta i bosskampar, plåga de omogna spelarna eller de erfarna.

Slagorna äger rum i realtid och i ett läge som kan kallas halvautomatiskt. Ditt skepp kommer att svara mot fienden som visas i närheten med eld, och din uppgift är att rikta sina handlingar, välja vilket verktyg som ska användas, hur man använder laddningspatroner och vilka färdigheter som ska användas. Detta är ett väldigt enkelt sätt att styra, men en unik taktik används vid masskräv.

Spelar och utför uppgifter, du får användbara saker, belöningar och mycket roligt, vilket i sig är en värdefull tillgång. Det är bara att önska dig stora segrar och prestationer.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more