Dina bokmärken

Stjärnornas krig den gamla republiken

Alternativa namn:

Star Wars: The Old Republic MMORPG-spel som kommer att glädja fans av Star Wars-universumet. Grafikkvaliteten är bra, men beror på hårdvarans prestanda. Musiken är väl vald och matchar spelets övergripande stil. I spelet kommer du att utveckla karaktärsfärdigheter, utforska världen och slutföra uppdrag.

Kronologiskt utspelar sig spelet flera hundra år före händelserna som visades i de första Star Wars-filmerna.

En Sith-armé ledd av Darth Malgus invaderar Coruscant och plundrar mycket av planeten och Jeditemplet. Senaten tvingades efter dessa händelser att underteckna Coruscantkonventionen, vilket ledde till republikens upplösning.

Rådet anklagade jedin för vad som hände och vände ryggen åt ordern, men den ädla jedin förblev trogen republikens ideal trots detta. Detta följdes av en period av kallt krig mellan imperiet och republiken.

Tolv år efter dessa händelser anländer två unga Padawaner för träning på planeten Titus där Jedi-orden har slagit sig ner. Under tiden hamnar en smugglare och en republikens soldat i trubbel på Ortmandell. Två Sith-akolyter anländer till Cariban, medan en kejserlig agent och en kejserlig soldat försöker uppvakta Hutts.

Här måste du välja en karaktär och en berättelse som avgör vad som händer härnäst.

Du kan välja den ljusa eller mörka sidan av kraften oavsett vilken karaktär du väljer att spela.

Dessutom, innan du spelar Star Wars: The Old Republic måste du besöka karaktärsredigeraren för att välja karaktärens ras och utseende.

Utbudet av lopp är ganska stort, men utan prenumeration finns endast tre alternativ tillgängliga:

  • Människan
  • Zobrak
  • Cyborgmördare

Ploten i spelet är bra och beror på vilken av karaktärerna du väljer. Även om du går igenom handlingen till slutet kan du börja spela igen med en annan hjälte. Med möjligheten att gå igenom en helt annan väg och en annan berättelsekampanj finns det åtta av dem i spelet och alla är väldigt intressanta.

Uppdrag kan utföras ensamma eller tillsammans med andra spelare.

Det finns många

planeter i spelet. Allt eftersom spelet fortskrider kommer du att kunna plocka upp följeslagare för resor. Var och en av dem har sin egen historia och karaktär.

Kampsystemet är inte alltför komplicerat, det blir lätt att lista ut vad som är vad även om du inte har spelat liknande spel tidigare.

En del av innehållet är endast tillgängligt genom prenumeration, men oftast är det dekorationer som inte påverkar spelet. Det finns en butik i spelet för att göra inköp.

Spelet har många nätverkslägen. Samarbetande planeträder, strider från spelare till spelare och till och med rymdskepp.

Kontrollgränssnittet är bekvämt. Men även om du inte gillar standarden kan du ändra den efter eget tycke.

Du får möjlighet att ta del av åtta spännande historier utan att betala något eftersom spelet är gratis. En prenumeration låser upp lite mer funktioner och innehåll, men är inte obligatoriskt.

Star Wars: The Old Republic ladda ner gratis på PC, du kan genom att klicka på länken på denna sida.

Installera spelet och fördjupa dig i det berömda Star Wars-universumet just nu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more