Dina bokmärken

Star Wars Jedi: Survivor

Alternativa namn:

Star Wars Jedi: Survivor actionspel i tredje person. Du kan spela på PC. Grafiken är utmärkt, karaktärerna är professionellt röstade, musiken är vald i stil med resten av Star Wars.

Spelet utvecklades i samarbete med Lucasfilm-studion, vilket innebär att alla regler för filmen och spelcykeln som älskas av många kommer att följas.

Plotten är intressant och även om det är en separat historia, men du känner redan till huvudpersonen om du spelade Star Wars Jedi: Fallen Order Detta är en av de sista Jedi Knights Kel Crist.

Att överleva och framgångsrikt slutföra FPA:s uppdrag kommer att bli svårt. Spelet utspelar sig i en mörk era när galaxen var nästan helt under kontroll av Siths mörka ordning.

Huvudpersonen har många saker att göra:

  • Utforska nya planeter på jakt efter användbara föremål
  • Kämpa mot fiender du möter och deras chefer
  • Uppgradera vapen och utrustning
  • Lär dig stridsfärdigheter och utveckla styrkan i Force
  • Anlita stöd från nya vänner och bekanta

Detta är en liten att-göra-lista. Du kan bekanta dig med alla uppgifter när du spelar Star Wars Jedi: Survivor.

Kel kommer att behöva agera i utkanten av galaxen där han tvingades gömma sig från förföljelsen av det allestädes närvarande imperiet.

På dessa platser väntar nya outforskade planeter på honom, där han kommer att träffa både fiender och vänner.

Huvudpersonen kommer att ha ett svårt uppdrag. Han måste se till att det lilla teamet som följer med honom inte skadas av imperialernas agerande. Dessutom får Cal inte glömma sin egen säkerhet. Din uppgift är att överleva och rädda kunskapen, såväl som grunden för Jedi-riddarorden. En dag kommer en urgammal ordning av hjältar med kraften att återfödas igen och kommer att slåss mot det onda imperiet.

En modig hjälte möter många fiender på sin väg.

Det blir:

  1. Battle droids
  2. Imperial Clone Troopers
  3. Lokala brottsbekämpare

Och även Sithordens mörka riddare.

För att klara av många fiender måste du använda alla tillgängliga färdigheter och styrka. Ju längre du spelar och ju mer framgång du uppnår, desto starkare motståndare kommer du att möta på din väg.

Kel Crist måste bli starkare för att kunna vinna alla slagsmål. Erfarenheten som du får under striderna kommer att tillåta karaktären att utvecklas och ge dig valet av vilka färdigheter du ska utveckla.

Under svåra omständigheter kommer hjälten att stå inför ett svårt val, var försiktig och låt honom inte gå till den mörka sidan av kraften. En av galaxens sista hjältar får inte tillåtas sjunka ner i illvilja och hat.

Ett litet team av vänner kommer att stödja Kel i svåra tider och hjälpa honom att undvika frestelser från den mörka sidan.

Star Wars Jedi: Survivor-nedladdning gratis på PC kommer tyvärr inte att fungera. Du kan köpa spelet på Steam-portalen eller genom att besöka utvecklarnas officiella webbplats. Under semesterrean kan du köpa spelet till en betydande rabatt.

Du är förmodligen redan bekant med Star Wars-universumet, och du vet att du inte kommer att kunna motstå det här spelet, börja spela nu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more